Πώληση Βίλα, Mochlos, SItia, Crete, Ελλάδα, Mochlos, Mirabello Bay, Crete

Πώληση - Cod. 27951

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 270 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

Villa Althea είναι άλλο ένα επιτυχημένο προϊόν κατασκευής της εταιρείας μας - μια όμορφη βίλα έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με υψηλές προδιαγραφές μας για την ποιότητα. Βρίσκεται σε μια πολύ ασφαλή περιοχή κοντά στο χωριό του Μόχλου στην ακτή του κόλπου του Μεραμβέλου. Μόχλος βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νομού Λασιθίου μέσα 30-35km από τις τρεις μεγάλες πόλεις του Αγίου Νικολάου, Σητείας και Ιεράπετρας. Μόχλος είναι ένα γραφικό ψαροχώρι σε ένα τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. Συνδυάζει μια ήρεμη, χαλαρή ατμόσφαιρα με φιλικό κατοίκους της περιοχής και μια σειρά από ταβέρνες και μπαρ γνωστό σε όλη την Κρήτη. Μπορείτε να επισκεφθείτε το μικρό νησί του Μόχλου με τον αρχαιολογικό χώρο του αρχαίου Μινωικού οικισμού, κολυμπήστε στα κρυστάλλινα νερά του κόλπου ή απλά να παρακολουθήσετε τις αξέχαστες χρώματα της ανατολής και δύσης. Villa Althea είναι τοποθετημένος σε μια εξαιρετική 1300τμ
διαμορφωμένο οικόπεδο περίπου 500 μέτρα από το κέντρο του χωριού. Διαθέτει ιδιωτική πισίνα και απέχει μόλις 200 μέτρα από την παραλία και τη μαρίνα, όπου μπορείτε να δέσετε μια βάρκα για δωρεάν. Αυτό είναι ένα όλο και πιο σπάνια όφελος στην Κρήτη σήμερα. Η 270τμ καταλύματος προσφέρει 4 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο κεντρικό σαλόνι με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα μεγάλο παιχνιδιών / βοηθητικό δωμάτιο. Δύο από τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και είναι είτε πλευρά ενός δεύτερου πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με παρακείμενο χώρο καθιστικού, που δίνει τη δυνατότητα για ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα. Αυτή η βίλα έχει σχεδιαστεί για το χρόνο που ζουν και με τους δύο θέρμανση και κλιματισμό. Έτσι ώστε να μπορείτε να ζήσετε την ποιότητα και την ατμόσφαιρα από πρώτο χέρι μπορούμε να προσφέρουμε σοβαρές διοργανωτές ερευνών διαμονή σε αυτό το σπίτι για μια-δυο μέρες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB