Πώληση Μονοκατοικία, Konitsa, Epirus, Ελλάδα, Papadiamandi 26

Πώληση - Cod. 29890

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 175 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Περιγραφή Ακινήτου
Μία Δυόροφη οικοδομή αποτελούμενη από δύο (2) αυτόνομα διαμερίσματα ,έτος κατασκευής 1979 περίπου και συνολικής έκτασης οικοπέδου 155,18 τμ.
Αποτελείται από :
1. Ισόγειο 92 τμ με 2 υπνοδωμάτια,κουζίνα/σαλόνι, μπάνιο ,αποθήκη , κεντρική θέρμανση (πετρέλαιο) και βεράντα με δυτικό προσανατολισμό .
Τιμή : Αναμένεται
2. 1Ος Όροφος 82 τμ με 2 υπνοδωμάτια,κουζίνα/σαλόνι, μπάνιο , κεντρική θέρμανση (πετρέλαιο) , τέντες και βεράντα με δυτικό προσανατολισμό .
Τιμή : Αναμένεται
Η Οικοδομή βρίσκεται στο κέντρο της Κόνιτσας στον κεντρικό δρόμο όπου υπάρχει και η στάση του ΚΤΕΛ.
Και τα δύο διαμερίσματα έχουν θέα τον ποταμό Αώο ,τον μεγάλο κάμπο και τα βουνά Γκαμήλα και Τύμφη .
Το κέντρο της πόλης με τα εμπορικά καταστήματα ,τα super Market και τις υπηρεσίες απέχει μόλις 300μ.
Σε απόσταση 50 μέτρων υπάρχει το Β΄ Δημοτικό σχολείο της πόλης.
Η ΚΟΝΙΤΣΑ
Είναι αναμφίβολα μία από τις ομορφότερες ακριτικές περιοχές όχι μόνο της Ηπείρου αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.Βρίσκεται σε υψόμετρο 630μ και είναι αμφιθεατρικά χτισμένη στην πλαγιά του βουνού Τραπεζίτσα. Χτισμένη κατά το παραδοσιακό στιλ της Ηπειρώτικης αρχιτεκτονικής , πέτρινα χτίσματα, παλαιά αρχοντικά από την περίοδο της Τουρκοκρατίας, εκκλησίες, μοναστήρια ,πλακόστρωτα σοκάκια, παραδοσιακά πέτρινα γεφύρια και πολυάριθμα πολιτιστικά μνημεία .
Μια περιοχή που περιλαμβάνει ορισμένα από τα ομορφότερα βουνά και ποτάμια της Ηπείρου όπως η χαράδρα του Αώου,Ο ποταμός Βοιδομάτης και Γοργοπόταμος, τα βουνά Σμόλικας, Γράμμος.
Δραστηριότητες
Η Κόνιτσα θεωρείται η πόλη του καγιάκ και προσφέρει τη δυνατότητα όλο το χρόνο να απολαύσει κάποιος το άθλημα αυτό αλλά και το ράφτιγκ, την ορειβασία, το αλεξίπτωτο πλαγιάς, την πεζοπορία, το ποδήλατο βουνού. Οι περιπατητές θα χαρούν την ανάβαση και την περιπέτεια στα βουνά του Σμόλικα, του Γράμμου, της Τύμφης και θα επιδοθούν σε χειμερινά σπορ στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Θα χαρούν τις μυθικές Δρακόλιμνες, την πορεία στη Χαράδρα του Βοϊδομάτη, μέσα στον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού Βίκου-Αώου και την πορεία στη Χαράδρα του Αώου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB