Πώληση Χωράφι, Posidi, Halkidiki, Ελλάδα, Posidi, Chalkidiki, Greece

Πώληση - Cod. 31306

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 6400 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

ΕΛΛΑΔΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΠΟΣΕΙΔΗ: Στην κορυφή του λόφου και σε απόσταση 750μ. Από την παραλία, βρίσκεται έκταση 6.400 τετραγωνικών ελαιώνων με μαγευτική θέα και βρίσκεται στο κάτω μέρος της πρώτης χερσονήσου της Χαλκιδικής στον δήμο Κασσάνδρας και κοντά στο παραθαλάσσιο χωριό Ποσείδι. Το οικόπεδο βρίσκεται σε απόσταση 1 ώρας από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (SKG).

Το ελαιόδεντρο έχει εκπληκτική πανοραμική θέα 180 μοιρών από το βορρά προς το ανατολικό (νότιο προσανατολισμένο στο κέντρο), που προσφέρει εκπληκτική θέα στο ακρωτήριο της χερσονήσου, στη θάλασσα και στον Όλυμπο, κατά μήκος της θάλασσας. Βρίσκεται στην κορυφή του λόφου υψόμετρου ~ 80 μ. Που δίνει το ψευδώνυμο στη θέση 'Πύργος' που σημαίνει 'Πύργος' καθώς έχει μία από τις καλύτερες απόψεις σε όλο το πόδι της χερσονήσου. Το αγρόκτημα αυτή τη στιγμή διαθέτει υγιή ελαιόδεντρα, τα οποία μερικά από αυτά είναι πάνω από έναν αιώνα και σήμερα συλλέγονται ενεργά για εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ποικιλίας Χαλκιδικής. Αυτό το πεδίο πωλείται όπως μπορείτε να το δείτε στις εικόνες.

Το πεδίο έχει άμεση πρόσβαση 5-6 μέτρων στον μικρό αυτοκινητόδρομο του δήμου και δεδομένου ότι η τοποθεσία είναι σπάνια κατοικημένη, δεν υπάρχει κίνηση στο δρόμο. Είναι μια ήσυχη και ήρεμη φυσική τοποθεσία. Οι γειτονικές ιδιοκτησίες από τη δυτική πλευρά είναι ακατοίκητες και από τη βόρεια και ανατολική πλευρά υπάρχουν μερικές σποραδικές μεζονέτες και βίλες. Αυτό το πεδίο είναι ιδανικό για την κατασκευή μιας βίλας, ενός ξενοδοχείου ή θέρετρου, ενός εστιατορίου κλπ. Όλες οι απαραίτητες άδειες και χαρτιά είναι ήδη διαθέσιμες για έρευνα και προετοιμασία.

Υπάρχουν δύο κύριες παραλίες κοντά στο πεδίο. Η παραλία Ποσείδι απέχει 10 λεπτά με τα πόδια (βλέπε εικόνα) ~ 750μ. Και η παραλία της Αιγαιοπαλαγίτικης (ευθεία προς τη θάλασσα

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB