Πώληση Bar/Εστιατόριο/Nightclub, Marathia, Ζάκυνθος, Ελλάδα, Limni Keri

Πώληση - Cod. 24600

  • Τύπος: Bar/Εστιατόριο/Nightclub
  • Περιοχή: 5000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 16
  • Όροφος: 1-2
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΤΡΙΝΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.
Τοποθεσία: ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙ, ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.
Πολυτελή φινιρίσματα - Υπέροχη θέα του κόλπου της χελώνας.

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕ:
- Βίλα σε 2 ορόφους με πισίνα
-2 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΣΟΔΑ
- ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 800 Μ2

Η ΔΟΜΗ
Το κτίριο, του οποίου οι εργασίες ξεκίνησαν το 1994 και ολοκληρώθηκαν το 2003 με την κατασκευή του χώρου στάθμευσης και το σπίτι κάτω, χτίστηκε σε ακάλυπτο χώρο ιδιοκτησίας περίπου 4.300 τετραγωνικών μέτρων, από τα οποία περισσότερα από τα μισά φυτεύτηκαν με δεκάδες φυτά, οπωροφόρα δένδρα διαφόρων ειδών και πάνω από 30 ελαιόδενδρα (δύο εκ των οποίων είναι άνω των εκατό ετών). Πέρα από τον κρατικό δρόμο κάτω υπάρχει μια ακάλυπτη ιδιοκτησία 500 τ.μ. που συνορεύει με ελαιόδεντρα. Υπάρχουν συνδέσεις για την τροφοδοσία (τριφασική (380 volt), τηλέφωνο και νερό (δημοτική παροχή νερού). Υπάρχει επίσης ένας κύλινδρος 1,600 λίτρων για αέριο LPG (υγρό προπάνιο).

Η κύρια είσοδος είναι μια μικρή έκταση ιδιωτικού δρόμου που συνδέει τον δημοτικό δρόμο με τον χώρο στάθμευσης. Υπάρχει μια δεύτερη είσοδος δευτερεύουσας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης: μια είσοδος "υπηρεσίας" πλήρους εξυπηρέτησης που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε άνετα όλες τις εργασίες ανεφοδιασμού, φόρτωσης-εκφόρτωσης κλπ.

Ο χώρος στάθμευσης έχει σχεδιαστεί σε δύο επίπεδα και έχει σχεδιαστεί σε "δακτύλιο" για εύκολο χειρισμό εισόδου-εξόδου. Έχει χωρητικότητα περίπου 35 θέσεων στάθμευσης. Υπάρχει ένα γκαράζ πέργκολας. Μέσα από μια σκάλα θα έχετε άμεση πρόσβαση στο σπίτι και στη συνέχεια στη βεράντα του εστιατορίου, από την οποία έχετε υπέροχη θέα στον κόλπο της χελώνας κάτω.

ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
Το εστιατόριο La Bruschetta έχει σήμερα χωρητικότητα περίπου 150 θέσεων, που διανέμεται σε μεγάλο βαθμό μεταξύ μιας κύριας βεράντα και δύο άλλων μικρότερων βεράντες, μία από τις οποίες βρίσκεται στο ανώτερο επίπεδο. Από οποιοδήποτε σημείο έχετε υπέροχη θέα στον κόλπο και τους γύρω λόφους.
Ένα μέρος της κύριας βεράντας καλύπτεται από πέργκολα, εν μέρει με παράθυρα, που σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητα ακόμα και στους πιο κρύους μήνες. Στην περίπτωση αυτή, η χωρητικότητα είναι περίπου 50 θέσεις.

Οι βεράντες έχουν κατασκευαστεί έτσι ώστε να φιλοξενούν και εκδηλώσεις όπως γάμους, γενέθλια, επαγγελματικά δείπνα κλπ. τόσο για να αποκτήσετε χώρους για φαγητό με μια ορισμένη ιδιωτικότητα μέσω ενός παιχνιδιού από στήλες της πέργκολας που χωρίζουν τους πίνακες. Οι δύο τουαλέτες χωρίζονται σε άνδρες / γυναίκες με χωριστές αίθουσες.
Η κουζίνα του εστιατορίου (περίπου 55 τ.μ.) είναι εξοπλισμένη, άνετη και αποτελεσματική. Υπάρχει ένα κρύο δωμάτιο και ένα μπάνιο με ντους για το προσωπικό μέσα στην κουζίνα. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια καλυμμένη βεράντα περίπου 30 τετραγωνικών μέτρων. χρησιμοποιείται για τη χρήση της επεξεργασίας, χαλάρωση για το προσωπικό κ.λπ. Έξω, δίπλα, υπάρχουν 2 άλλα δωμάτια (ένα από τα 15 τμ. Χρησιμοποιείται ως ντουλάπα, το άλλο είναι 13 τ.μ .. Εξοπλισμένο με μπάνιο με ντουζιέρα και τουαλέτα που χρησιμοποιείται ως αποδυτήριο για το προσωπικό).
Το εστιατόριο συνδέεται με το δημοτικό υδραγωγείο και διαθέτει δεξαμενή (από οπλισμένο σκυρόδεμα) χωρητικότητας 15 m3, που είναι χτισμένη κάτω από το πάτωμα της κουζίνας.

Για την κατασκευή του κτιρίου χρησιμοποιήθηκαν υλικά όπως η τοπική πέτρα, ο σφυρήλατος σίδηρος, οι κυπαρισσιές, κτλ. Όλα αυτά υποστηρίζονται από μία στερεά αντισεισμική δομή οπλισμένου σκυροδέματος.
Πάνω από 18.000 χειροποίητα εκτεθειμένα τούβλα χρησιμοποιήθηκαν για τους κίονες και τους διάφορους εξωτερικούς τοίχους σε έναν τεχνικό φούρνο στο νησί. Για το δάπεδο των βεραντών (περίπου 200 τ.μ.) χρησιμοποιήθηκαν φυσικά μαρμάρινα πλακάκια ("30χ30 εκ.") Από την εταιρεία "Cotto Veneto" από το Τρεβίζο.

ΣΤΕΓΑΣΗ
Το σπίτι σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στο παραδοσιακό στυλ του νησιού.
Έχει έκταση άνω των 120 τετραγωνικών μέτρων. χωρίζεται σε: είσοδο, βεράντα 35 τ.μ. με θέα στη θάλασσα, σαλόνι 30 τ.μ. με γωνιακό τζάκι και ανοιχτή κουζίνα στο επάνω επίπεδο, μικρό ντουλάπι κάτω από τις σκάλες, διάδρομος με εντοιχισμένη ντουλάπα 10 τμ, μπάνιο με ντους, υπνοδωμάτιο 12 τ.μ. με εντοιχισμένη ντουλάπα και μπαλκόνι, ένα άλλο υπνοδωμάτιο 25 τ.μ. με βεράντα 12 τ.μ., ένα άλλο μπάνιο με ντουζιέρα, εντοιχισμένη ντουλάπα 15 τ.μ., ένα άλλο ντουλάπι 10 τ.μ.
Είναι θερμό το χειμώνα καθώς είναι χτισμένο εξ ολοκλήρου με εκτεθειμένα πέτρινους τοίχους εξωτερικά και εσωτερικά με πλάτος 50 cm. ενώ οι οροφές είναι σε ξύλο με κυπαρισσό. Οι οροφές αερίζονται και μονώνονται με ειδικά θερμικά υλικά.
Το μέσο εσωτερικό ύψος είναι m. 3,00 περίπου. Υπάρχει η υδραυλική και ηλεκτρική προετοιμασία για το σύστημα θέρμανσης (έχει δημιουργηθεί χώρος κάτω από τη βεράντα για την πιθανή εγκατάσταση του λέβητα). Υπάρχει ένα σύστημα κλιματισμού με αντλία θερμότητας σε κάθε δωμάτιο.
Το σπίτι συνδέεται επίσης με το δημοτικό υδραγωγείο και διαθέτει δεξαμενή (οπλισμένο σκυρόδεμα) χωρητικότητας 12 m3, που βρίσκεται κάτω από τη βεράντα.

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ, ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ »

Μετά από πολλή και προσεκτική έρευνα, η Nino, τα τελευταία χρόνια, αποφάσισε να κάνει γνωστή και διαφημισμένη την bruschetta μέσω των ακόλουθων μέσων επικοινωνίας:
τοπική τηλεόραση, τοπικό και περιφερειακό ραδιόφωνο, τοπικά και εθνικά περιοδικά, διαδίκτυο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Οι πελάτες της Bruschetta έχουν επιλεγεί και έχουν πάντα ποιότητα.
Δεδομένου του τόπου εγκατάστασής του, το δυναμικό είναι εξαιρετικό όσον αφορά τις επενδύσεις και τον κύκλο εργασιών (το οποίο ανέκαθεν αυξανόταν εκτός από το έτος γενικής κρίσης του 2004, όπου σημειώθηκε πτώση μόνο κατά 8%), λαμβάνοντας επίσης υπόψη τη δυνατότητα να διατηρήσετε την εγκατάσταση ανοιχτή όλο το χρόνο, δεδομένης της πιεστικής ζήτησης από τους τακτικούς πελάτες.
Επιπλέον, οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας έδωσαν αύξηση όχι μόνο στον τουρισμό και τις επενδύσεις: η ίδια η ελληνική κυβέρνηση έχει επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στη Ζάκυνθο, πραγματοποιώντας επενδύσεις με την κατασκευή του νέου διεθνούς αεροδρομίου, το νέο λιμάνι, το νέο (η Ζάκυνθος έχει εδώ και μερικά χρόνια συνδεθεί με όλες τις ευρωπαϊκές χώρες καθώς και με το Ισραήλ, τη Βοημία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία κλπ. με προγραμματισμένες και charter πτήσεις).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB