Πώληση Βίλα, Marousi, Αθήνα, Ελλάδα, Themistokleous 27

Πώληση - Cod. 20694

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 11
  • Όροφος: 3

Το ακίνητο είναι δύο και μισό σπίτι στην ιστορία συνολικά 300 τετραγωνικά ms. Το οικόπεδο επί του οποίου το σπίτι βρίσκεται είναι 450 τετραγωνικά ms. Η περιοχή βρίσκεται κοντά στο σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου (8 λεπτά με τα πόδια) και είναι επίσης εξυπηρετείται από ένα τοπικό δημοτικό λεωφορείο που σταματά περισσότερο ή λιγότερο έξω από το σπίτι. Υπάρχουν σχολεία, καθώς και βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι. Η περιοχή χαρακτηρίζεται ως μια ήρεμη και "φιλικό" περιοχή όπου οι γείτονες "γνωρίζουν" ο ένας τον άλλο και οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που ζουν εκεί έχουν ζήσει για πολλά χρόνια.
Το σπίτι χωρίζεται σε δύο ανεξάρτητες κατοικίες το ένα πάνω από το άλλο κάθε ένα με δική του είσοδο (που βρίσκεται σε μια γωνιά του δρόμου).
Το ισόγειο είναι 115 τετραγωνικά ms, που χτίστηκε γύρω 1961 από πέτρα. Έχει δύο υπνοδωμάτια, ένα μαρμάρινο μπάνιο, ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι λειτουργίας, μια κουζίνα με ξεχωριστό χώρο τραπεζαρίας και ένα επιπλέον δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο ή κάτι άλλο. Υπάρχουν ντουλάπες σχεδόν σε κάθε δωμάτιο. Είναι περιτριγυρισμένο από μια μεγάλη βεράντα και έχει πρόσβαση σε έναν κήπο που είναι γύρω από το σπίτι. Υπάρχει ένας εσωτερικός χώρος στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα. Ένα υπόγειο χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος για το ισόγειο, όπου το κεντρικό σύστημα θέρμανσης βρίσκεται επίσης θέρμανση και τα σπίτια.
Το σπίτι στον πρώτο όροφο είναι μια μεζονέτα (ένα και ένα πάτωμα μισό) σε 185 τετραγωνικά ms, που χτίστηκε γύρω 1974 όπου ο πρώτος όροφος έχει ένα μεγάλο σαλόνι με φωτιά λειτουργικό χώρο, κουζίνα με ξεχωριστή τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Διαθέτει επίσης μια ευρύχωρη βεράντα γύρω από το σπίτι. Ο δεύτερος όροφος διαθέτει άλλα δύο υπνοδωμάτια με δύο μικρά μπαλκόνια και ένα μεγαλύτερο μπάνιο.
Το εσωτερικό της στέγης (σοφίτα) χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος για το σπίτι και στον επάνω όροφο υπάρχουν ντουλάπες σε κάθε δωμάτιο.

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Free real estate ads
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
Δέχομαι την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων*
Ακύρωση
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB