Πώληση Οικόπεδο, Paleochora, Crete, Ελλάδα, 73001 Paleochora, Chania

Πώληση - Cod. 31312

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 400 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Συνολική έκταση προς πώληση: 18 936 m2, υποδιαιρούμενη σε αγροτεμάχια και περαιτέρω διαχωρισμένη σε παρτίδες. Ελάχιστη επιφάνεια ανά παρτίδα: 400 m2, λόγος επιφάνειας: 0,8 (χτίζει 320 m2 σε παρτίδα 400 m2). Βρίσκονται σε μια βουνοπλαγιά, σε υψόμετρο από 40 έως 100 μ., Τα αγροτεμάχια προσφέρουν υπέροχη θέα στο Λιβυκό πέλαγος και την μικρή πόλη της Παλαιόχωρας. Στο ανατολικό όριο των αγροτεμαχίων προς πώληση, υπάρχει μια μη-οικοδομήσιμη έκταση περίπου 14.000 m2 (ζώνη Natura, όχι προς πώληση), η οποία αποτελείται από ένα σπήλαιο και μια μικρή ρεματιά. Η τιμή για αυτή τη γη είναι διαπραγματεύσιμη.
Η Παλαιόχωρα είναι μια μικρή πόλη στη νοτιοδυτική ακτή της Κρήτης, περίπου 70 χλμ. Από την πόλη των Χανίων. Εκτός από το παραθαλάσσιο θέρετρο, η Παλαιόχωρα είναι επίσης το διοικητικό κέντρο της περιοχής. Υπάρχουν αγορές, επιχειρήσεις, διοικητικές υπηρεσίες, σχολεία και υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης. Η Παλαιόχωρα είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη μικρή πόλη, που επικεντρώνεται στον ατομικό τουρισμό, παρά στον μαζικό τουρισμό και τα μεγάλα ξενοδοχεία "all inclusive". Εκτός από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, η πόλη προσφέρει ένα ήρεμο περιβάλλον για να ζήσει μέσα, με ένα ευχάριστο κλίμα το καλοκαίρι και το χειμώνα, και πολύ φυσική ομορφιά. Πολλές παραλίες είναι προσβάσιμες με τα πόδια, το αυτοκίνητο ή το σκάφος, και οι γνωστές διαδρομές πεζοπορίας βρίσκονται σε απόσταση οδήγησης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB