Ενοικίαση Δωμάτιο, Atene, Αθήνα, Ελλάδα, Dardanelion 122

Ενοικίαση - Cod. 21664

  • Τύπος: Δωμάτιο
  • Περιοχή: 82 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 3

Είμαστε δύο άνθρωποι και ένας σκύλος που ζει σε ένα μεγάλο σπίτι, έτσι αποφασίσαμε ότι θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα να μοιραστεί το διαμέρισμα με τα διεθνή roommies :) Είμαστε χρησιμοποιώντας "μόλις προσγειώθηκε" από το 2010 και μέχρι τώρα είχαμε αρκετές roomates από διαφορετικές χώρες: Αυστρία, τον Παναμά, τη Λετονία, τη Σερβία, την Τουρκία, τη Βραζιλία κλπ και κρατάμε τις καλύτερες αναμνήσεις από όλα αυτά.




Το σπίτι είναι νεόκτιστο και άνετο και βρίσκεται στη Γλυφάδα (ελέγξτε στο google, όπου είναι Γλυφάδα), μια ασφαλή και πλούσια περιοχή κοντά στο βουνό και τη θάλασσα. Υπάρχουν δύο όμορφα μπαλκόνια με θέα στο βουνό ή μέρος της θάλασσας και έχουμε βάλει γλάστρες με λουλούδια και δέντρα. Έχουμε washine μηχάνημα, πλυντήριο πιάτων, τηλεόραση, cd και dvd player και φυσικά wi fi. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πάντα! Το μόνο πράγμα που ζητάμε, είναι να είναι ευγενής με τους :)




Της δωμάτιο διαθέτει ένα κρεβάτι, ντουλάπα, ένα μικρό τραπέζι, πολυθρόνα και μπαλκονόπορτα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα μαξιλάρια, σεντόνια και πετσέτες, διότι έχουμε πολλά από αυτά :)




Εάν σας έρχονται στην Ελλάδα για να μάθουν τη γλώσσα, να έχετε κατά νου ότι μπορώ να σας βοηθήσει με τις σπουδές σας, διότι αυτό είναι το πεδίο μου: διδασκαλίας της αρχαίας και σύγχρονης ελληνικής, την ιστορία και latin στα παιδιά :)




Σας ενδιαφέρει; Στείλε μου ένα pm:)




* Σύντομη διαμονή είναι δυνατόν *

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Realigro International
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB