Ενοικίαση Μονοκατοικία, Loutraki, Korinthia, Ελλάδα, 76, Sxolis Michanikou

Ενοικίαση - Cod. 34018

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 3

Μια νεόκτιστη βίλα με πισίνα, μόλις 200 μέτρα από την παραλία, είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί στις διακοπές σας.
Ιδανική επιλογή για μεγάλες οικογένειες ή για μια ομάδα φίλων με πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια το σπίτι αυτό προσφέρει διακοπές χωρίς άγχος σε μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της χερσονήσου της Πελοποννήσου στο Λουτράκι.
Χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα ή απολαύστε ένα ρομαντικό δείπνο σε αυτή την ήσυχη και ασφαλή βίλα.
Εσωτερικός χώρος: Στον 1ο όροφο υπάρχει ένα πολύ μεγάλο σαλόνι με δύο δερμάτινους καναπέδες και ένα καλωδιακό T / V, τραπεζαρία, υπαίθρια κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα ακόμη υπνοδωμάτιο με ένα διπλό και ένα ενιαίο κρεβάτι και ένα μπάνιο. Η κουζίνα είναι μοντέρνα και πλήρως εξοπλισμένη με ένα χτισμένο φλιτζάνι καφέ που αλέει φρέσκο ​​καφέ και όλα τα έξτρα. Στον 2ο όροφο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα υπνοδωμάτιο με ένα μονό κρεβάτι, ένα μπάνιο, ένα γραφείο, ένα διάδρομο και ένα δευτερεύον μικρό σαλόνι με Τ.V. και δεύτερο τζάκι. Στο υπόγειο υπάρχει ένα δεύτερο kithen με ένα μικρό καθιστικό, τζάκι, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα μπάνιο. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα, με τηλεόραση επίπεδης οθόνης και wi-fi. Εξωτερικός χώρος: Υπάρχουν μπαλκόνια που περιβάλλουν το κτίριο, μια περιοχή Bbq, έναν όμορφο κήπο με χορτάρι και δέντρα που παρέχουν απόλυτη ιδιωτικότητα στους ενοικιαστές. Υπάρχει μια μεγάλη αιώρα για χαλάρωση δίπλα στην πισίνα και πολλά παιχνίδια για παιδιά. Η θερμαινόμενη πισίνα είναι έτοιμη για χρήση ακόμη και τις κρύες μέρες του χειμώνα.
Βρίσκεται κοντά στο κέντρο του Λουτρακίου, μόλις 300 μ. Από το Καζίνο, με εύκολη πρόσβαση με τα πόδια από την παραλία, τα σπα, τα εστιατόρια και τα μπαρ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB