Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), KEA, Gialiskari Bay, Cyclades, Ελλάδα, koundouros

Πώληση - Cod. 34167

  • Τύπος: Άλλο (Αγροτεμάχια)
  • Περιοχή: 49 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ
ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ 49.800 τ.μ. (49,80 στρέμματα) στο νησί ΚΕΑ-ΕΛΛΑΔΑ
(συμπεριλαμβανομένων των δρόμων και άλλων δημόσιων χώρων)

Το ακίνητο βρίσκεται στο κυκλαδικό νησί ΚΕΑ, στην περιοχή Κούνδουρος, στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού, σε μια πλαγιά λόφου που κυριαρχεί στις ωραιότερες ακτές του νησιού. Η απόσταση από την παραλία είναι περίπου 250-300 μ. , όπου οι τουριστικές εγκαταστάσεις παρέχουν εγκαταστάσεις σε καταλύματα, εστιατόρια, καφετέριες κλπ. Οι άνθρωποι μπορούν επίσης να κολυμπήσουν στα καταγάλανα νερά μιας παραλίας μήκους ενός χιλιομέτρου, επιβιβασμένης σε λεπτή άμμο.
Ο Κούνδουρος θεωρείται ως η κορυφαία περιοχή του νησιού, που ισοδυναμεί με τη Μύκονο, τη Σαντορίνη κλπ., Λόγω των μικρών αποστάσεων από την Αττική, την Αθήνα και το αεροδρόμιο, που δεν προσφέρει κανένα άλλο νησί, με πολυτελή ιδιωτικά σπίτια και τουριστικούς οικισμούς πρώτης κατηγορίας (δηλαδή βίλες για την κοπή) .Η Κέα είναι, αν και, ένα ήσυχο νησί, χωρίς μαζικό τουρισμό και υψηλού εισοδήματος επισκέπτες ποιότητας.
Υπάρχει προγραμματισμός για μουσεία υπογείων υδρόβιων τουριστών, καθώς κοντά στο κόστος του Κούνδουρου υπάρχει το ναυάγιο του «ΠΑΤΡΗ» και η ίδρυση ενός από τα εν λόγω κέντρα είναι ήδη σε εξέλιξη. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται στα φυλλάδια και στην ψηφιακή απεικόνιση που επισυνάπτονται στο παρόν έγγραφο.
 http://destinationkea.com
Η προτεινόμενη τιμή είναι 40.000-50.000 ΕΥΡΩ ανά στρέμμα διαπραγματεύσιμη ή 4.000-5.000 ΕΥΡΩ ανά τετραγωνικό μέτρο για το σύνολο του ακινήτου.
Ιανουάριος 2018
Ελένη Χαραλαμποπούλου

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB