Πώληση Βίλα, Anafi, Cyclades, Ελλάδα, Vaja

Πώληση - Cod. 30244

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 360 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 2

Η βίλα βρίσκεται στο νησί της Ανάφης, το νοτιότερο από τα νησιά των Κυκλάδων, 30 χλμ νοτιοανατολικά της Σαντορίνης, έξω από το χωριό το μόνο υπάρχον χωριό του νησιού, πάνω σε ένα λόφο με εκπληκτική θέα στην πιο ήσυχη περιοχή της «νησί. Το νησί βρίσκεται σε μια τουριστική όχι μάζα, αλλά η ποιότητα και είναι κατάλληλο για όσους αγαπούν τη φύση, την απλή ζωή, μια όμορφη θέα στη θάλασσα και όμορφες παραλίες.
Η βίλα είναι νεόκτιστο, ολοκληρώνεται εσωτερικά με κάποια που αφορούν την εξωτερική εργασία να ολοκληρωθεί (αναβαθμίδες και το φινίρισμα των περιοχών για μπάρμπεκιου και σολάριουμ). Το οικόπεδο είναι 5.000 τετραγωνικά μέτρα? calpestatile η επιφάνεια της βίλας είναι 360 τετραγωνικών μέτρων με μια άλλη εντυπωσιακή βεράντα 90 τ.μ., από όπου μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα στο νησί της Σαντορίνης, καθώς και το νότιο τμήμα των Κυκλάδων (Σαντορίνη, Ίος, Σίκινος, Ηράκλειο). Μπορεί να επεκταθεί με άλλα ανεξάρτητη κατοικία 170 τετραγωνικών μέτρων. Στο ισόγειο: γκαράζ, αίθουσα παιχνιδιών, αποθήκη και κελάρι. Στον πρώτο όροφο: μεγάλη κουζίνα, μεγάλο σαλόνι, 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, πολυτελή φινιρίσματα, ενδοδαπέδια θέρμανση, ηλιακό, ειδικά σχεδιασμένη κουζίνα, κεραμικά σκεύη Castellamonte.
Το κτίριο είναι ωραία και κομψή εμφάνιση, το εξωτερικό κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από πέτρα, στο τυπικό στιλ της Ανάφης με καμάρες. Τα χοντρά τοιχώματα (40 εκατοστά) είναι εν μέρει αποτελείται από ένα τοίχωμα διπλό τούβλο με εσωτερική μόνωση και επίσης εν μέρει από το εσωτερικό πέτρινους τοίχους. Υπάρχουν και άλλα παρόμοια κτίρια του νησιού.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB