Πώληση Βίλα, Kassandra, Halkidiki, Ελλάδα, Nea Skioni

Πώληση - Cod. 28032

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 155 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Οι πωλήσεις από τον ιδιοκτήτη, χωρίς μεσάζοντες.
Η ασυνήθιστα όμορφο μέρος στη Χαλκιδική, στη χερσόνησο της Κασσάνδρας, στο χωριό της Σκιώνης, πωλείται πολύ άνετο, ζεστό και άνετο σπίτι, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για μόνιμη όλο το χρόνο, καθώς και για τις διακοπές chic. Το σπίτι βρίσκεται ακριβώς στην άκρη του λιγότερο από 1 μέτρο Αιγαίο .Before. Σε μια απίστευτα πράσινο και Pestryaev πανδαισία φωτεινά χρώματα οικόπεδο 1200μ2, που είναι εξοπλισμένα με αυτόματο σύστημα ποτίσματος, είναι ένα εξωτικό κήπο, οι οποίες αναπτύσσονται 12 ελιές και οπωροφόρα δέντρα, 5, καθώς και ένα υπέροχο αμπελώνα. Το οικόπεδο προσφέρει μια αξέχαστη θέα των Ολυμπιακών Όρη. Επίσης, στο χώρο στεγάζεται gidropull για 8 άτομα για πλήρη χαλάρωση και ξεκούραση ποιότητας από το θόρυβο και το άγχος. Το σπίτι έχει μια μονολιθική β / β πλαισίων, εξωτερικούς τοίχους από τούβλα. Η συνολική έκταση διαβίωσης των 155m2. Στο ισόγειο υπάρχει σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και ένα όμορφο τζάκι. Στο δεύτερο όροφο υπάρχουν 2 άνετα υπνοδωμάτια, μια αίθουσα ψυχαγωγίας, τζακούζι και ένα ευρύχωρο μπαλκόνι 9m2, με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Όχι μακριά από την κύρια κατοικία είναι ένας ξενώνας, με ένα ζωντανό χώρο 26m2, το οποίο εκτός από τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια υπάρχει επίσης μια εξωτερική κουζίνα με γκριλ chic.
Και τα δύο σπίτια είναι πλήρως επιπλωμένα και έτοιμη για μια άνετη, ευχάριστη, ζωντανή. Το όλο συγκρότημα χτίστηκε το 2007 και το 2012 πραγματοποιούνται τα καλλυντικά επισκευές. Οι προσόψεις των δύο κτιρίων μεθυσμένος και ζωγράφισε, η οροφή είναι κατασκευασμένη από κεραμίδια από πηλό υψηλής τεχνολογίας. Ο λέβητας που λειτουργεί με ντίζελ, παρέχει ζεστό νερό και θέρμανση. Και τα δύο σπίτια διαθέτουν κλιματισμό, επιτρέποντάς σας να διατηρήσει ένα άνετο κλίμα όλο το χρόνο.
Τον Αύγουστο του 2012, όλα τα έγγραφα σχετικά με την ιδιοκτησία ευθυγραμμιστούν με τις πρόσφατες αλλαγές στην ελληνική νομοθεσία.
Ως ένα ωραίο επιπλέον, μπορεί να σημειωθεί ότι από τη μία πλευρά του οικοπέδου είναι ένα πανέμορφο ελαιώνα, από την άλλη πλευρά, οι γείτονες είναι πολύ ήσυχα και ευφυείς ανθρώπους από τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη.
Αυτή η συμπαγής, αλλά την ίδια στιγμή ευρύχωρο και άνετο σπίτι με υπέροχη σωστό χώρο στην άκρη του Αιγαίου θα προκαλέσει έντονο θετικά συναισθήματα, ακόμα και στην πιο απαιτητική και απαιτητικό άνδρα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB