Πώληση Βίλα, Kythira island, Peloponnese, Ελλάδα, HYDRA

Πώληση - Cod. 30968

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 284 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2-3
  • Όροφος: 2-3

Splendid βίλα σε ένα ειδυλλιακό νησί
Σε αυτό το ειδυλλιακό προστατεύεται νησιού (κληρονομιά), όπου μηχανοκίνητη μεταφορά απαγορεύεται από το νόμο και όπου όλα κυκλοφορία γίνεται με τα πόδια ή με το μουλάρι, αυτό το ανεξάρτητο και πλήρως επιπλωμένα ιδιοκτησίας παρέχει σε πολλαπλές βεράντες με πανοραμική μαγευτική πόλης- & θέα στη θάλασσα στην ανατολή και τη δύση του ηλίου.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ AAA-ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ για μόλις λίγους ευτυχισμένους.
Χτισμένο το 2009 με τα καλύτερα υλικά και άψογα τελικά, όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες που περιλαμβάνονται, εγγυάται άνεση και πολυτέλεια σε μια πλήρη φυσική σιωπή, ακόμα με δυνατότητα επαφής με τον εξωτερικό κόσμο.
Το σπίτι είναι εύκολα προσβάσιμο σε 15 'με τα πόδια σε μια ομαλή και απαλή πορεία κλίση (8' για να πάει κάτω στο λιμάνι), αυτό σε αντίθεση με άλλα σπίτια μερικές φορές πολύ δύσκολο να επιτευχθεί για τους ηλικιωμένους.
Εδώ μπορεί κανείς να μείνει λίγο ή κατά τη διάρκεια παρατεταμένων περιόδων, μόνοι ή με τους επισκέπτες, για να ξεκουραστούν έξω, σκεφτείτε νέες στρατηγικές ή απλά κόμμα.
Από την 160m² βιωτή επιφάνεια βρίσκει κανείς 2 μεγάλα σαλόνια (1 στο ισόγειο, 1 κάτω από τις καμάρες), 2 άνετα μπάνια & 2 υπνοδωμάτια. Άφθονο χώρο για να κανονίσουμε μια 3η.
Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (SMEG), το μαγείρεμα για το φυσικό αέριο και ηλεκτρικό, πλυσταριό με πλυντήριο και στεγνωτήριο.
Άφθονο εγκαταστάσεις αποθήκευσης, τα έπιπλα στο εσωτερικό όσο και έξω είναι εκλεπτυσμένη top-class (προέρχεται από Zanotti, B & B, κλπ) και είναι σε άριστη κατάσταση? περιλαμβάνεται στην τιμή.
Η εξαιρετικά καλά απομόνωση, 3 κλιματιστικών, η σουηδική STUV σόμπα, και τα εσωτερικά ρολά στο διπλά τζάμια προβλέπουν μια σταθερή ευημερία του κλίματος? όπως και για την οικολογία το 18.000 L δεξαμενή ανακυκλώνει το νερό της βροχής και το νερό λυμάτων συνδέεται με την μονάδα αφαλάτωσης.
Έδαφος εδώ είναι πολύ σπάνιο και νέες κατασκευές είναι σχεδόν απαγορεύεται? αυτή η ιδιοκτησία παραμένει σε 284 τ.μ. έδαφος, ακριβώς μπροστά από την εκκλησία, υπάρχουν πιθανότητες ότι οι νέες κατοικίες θα μπλοκάρει τη θέα. Ούτε η βούληση μαζικού τουρισμού τροποποιήσετε αυτό το ήσυχο νησί? ακόμα θα μπορούσε να υπάρχει μια πιθανότητα ότι το ένα καλείται να βοηθήσει το γάμο ενός διεθνούς διασημότητα σε μια από τις εκκλησίες ...
Χέλι μπορεί να προσγειωθεί σε ένα ποδόσφαιρο-πεδίο είναι αρκετά κοντά.
Οικονομικά μιλήσει είναι αυτό μια συμφωνία: η κυρία του σπιτιού έχει κοίταξε για άλλους ορίζοντες και αυτών καθορίζει την τιμή κάτω από την αγορά αξία του. Μόνιμη αύξηση της αξίας του είναι εδώ εγγυημένη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB