Πώληση Βίλα, Mochlos, SItia, Crete, Ελλάδα, Mochlos, Mirabello Bay, Crete

Πώληση - Cod. 27972

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 350 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Villa Αταλάντα είναι ένα μοναδικό ακίνητο, συμπληρώνεται με τις υψηλότερες προδιαγραφές τόσο των κατασκευών και εξαρτημάτων, με θέα το λιμάνι στα Λιμενάρια, που είναι 500 μέτρα δυτικά του ευχάριστο χωριό Μόχλος.

Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 2700sqm με μεγάλη φυσική πέτρα τοιχοποιίας και εξωραϊσμού. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι το εντυπωσιακό κλειστό γήπεδο τένις (40m x 20m), το οποίο περιλαμβάνει ένα 5m υψηλό χτύπημα-πίσω τοίχο και προβολείς. Υπάρχει επίσης ένα πλακάκια πισίνα (8m x 4m x 1.5m) βρίσκεται σε μια εκτεταμένη περιοχή βεράντα. Σε όλα υπάρχουν πάνω από 400 τμ του πλακάκια ή διακοσμητικά πλακόστρωτα περιοχές βεράντα που περιλαμβάνει βεράντα 55τμ roof προσβάσιμο από δρόμο με τα πόδια.
Η βίλα διαθέτει 200τμ του ζωτικού χώρου που αποτελείται από 3 ευρύχωρες σουίτες υπνοδωμάτιο / μπάνιο, βεστιάριο επισκεπτών και μια υπέροχη 100τμ ενιαίο κύριο δωμάτιο με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τζάκι και πανοραμική θέα στη θάλασσα. Το υπόγειο ανέρχεται σε πάνω από 350τμ με βοηθητικό χώρο, ντους / WC, έξω από το δωμάτιο γραφείου και συνεργείου drive-μέσω 4/5 αυτοκίνητα. Αυτή η περιοχή έχει πολλές δυνατότητες για περαιτέρω ζωτικό χώρο, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας της διαμονής του προσωπικού.

Όλοι οι χώροι διαθέτουν κεντρική θέρμανση, παράθυρα με διπλά τζάμια με ενσωματωμένη σίτες και ηλεκτρικά ρολά, και οι τοίχοι και η οροφή είναι καλά μονωμένο. Το σπίτι είναι πολύ ασφαλής και οι λόγοι που περικλείεται από ουσιαστική τοίχους και μεταλλικών περιφράξεων. Περαιτέρω χαρακτηριστικά ασφαλείας θα μπορούσε να προστεθεί με ευκολία

Αυτό το ξενοδοχείο έχει πολλές ευχάριστες χαρακτηριστικά των εγκαταστάσεων και η θέση του είναι μια πραγματικά μοναδική κατοικία για όλο το χρόνο ζωής κάνουν.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB