Πώληση Γκαρσονιέρα, Agios Nikolaos, Αθήνα, Ελλάδα, Tyhis

Πώληση - Cod. 30638

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 35 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 7

Απολαύστε την αστική πολυτέλεια σε αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο στούντιο σχεδιασμού (2016) στον τελευταίο όροφο με πανοραμική θέα πάνω από την πόλη που έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει άνετα μέχρι τέσσερα άτομα.
Μην ασχοληθείτε με τα λεωφορεία! Το διαμέρισμα είναι λιγότερο από 5 λεπτά με τα πόδια (400 μέτρα) από το σταθμό του μετρό Άγιος Νικόλαος (δείτε σχετική φωτογραφία) και τότε θα είναι μόνο 10 λεπτά μακριά από το ιστορικό κέντρο της πόλης.
Ήταν δεσμεύονται μέχρι τώρα μέσω airbnb.com και έχει πολύ κερδοφόρα στροφή σε μηνιαία 700-1000 ευρώ, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορώ να το λειτουργήσει προσωπικά πια και εγώ προτιμώ να το πουλήσει, παρά να αναθέσει τη λειτουργία του. Καθώς το διαμέρισμα είχε χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό είναι πλήρως λειτουργικό και πλήρως εξοπλισμένα, με άλλα λόγια, το μόνο που χρειάζεται για να σας φέρει ρούχα, όπως ακριβώς και check-in στο ξενοδοχείο, όλα τα άλλα έχει ληφθεί μέριμνα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB