Πώληση Δυάρι, Kallithea, Halkidiki, Ελλάδα, Kallithea

Πώληση - Cod. 28521

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 64 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2-3

Διαμέρισμα 6, Καλλιθέα
Τοποθεσία: Το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού της Καλλιθέας στην Χαλκιδική. Απέχει 200 μέτρα από την κεντρική οργανωμένη παραλία. Η Καλλιθέα είναι ένα σύγχρονο τουριστικό και εμπορικό κέντρο το οποίο φημίζεται για το αρχαιολογικό και ιστορικό του ενδιαφέρον, τις υπέροχες παραλίες και την έντονη νυχτερινή ζωή. Ο οικισμός διαθέτει όλη την απαραίτητη υποδομή (καταστήματα, ταβέρνες, καφέ – μπαρ) για ευχάριστες διακοπές αλλά και άνετη διαμονή ολόκληρο το χρόνο. Η απόσταση από την πόλη της Θεσσαλονίκης και το αεροδρόμιο είναι περίπου 85 χιλιόμετρα.
Εσωτερικοί Χώροι: Το ισόγειο διαμέρισμα 64 τ.μ., σχεδιασμένο σε μοντέρνες γραμμές, αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, στο πρώτο όροφο και την σοφίτα. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, λουτρό, καθιστικό με τραπεζαρία και λειτουργική κουζίνα. Η σοφίτα αποτελείται ένα υπνοδωμάτιο και ένα λουτρό. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην θερμομόνωση και την ηχομόνωση. Κατά την κατασκευή του ακινήτου χρησιμοποιήθηκαν υψηλής ποιότητας δομικά υλικά (ξύλο, γυαλί και αλουμίνιο), ανθεκτικά στην υγρασία και το χρόνο, τα οποία πληρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας. Το δάπεδο του διαμερίσματος έχει επιστρωθεί με μαρμάρινες πλάκες μεγάλων διαστάσεων, ενώ για το μπάνιο έχουν επιλεγεί κεραμικά πλακάκια, ευρύχωρη καμπίνα ντους και ανθεκτική στην υγρασία ψευδοροφή γυψοσανίδας. Το διαμέρισμα διατίθεται και πλήρως επιπλωμένο, με την ανάλογη χρέωση, μετά από συνεννόηση με την εταιρεία.
Εξωτερικοί Χώροι: Το διαμέρισμα διαθέτει μπαλκόνι στο μπροστινό και πίσω μέρος του, ενώ στο πίσω μέρος του ισογείου υπάρχει μια κοινόχρηστη πισίνα με χώρο για ξαπλώστρες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB