Πώληση Εμπορική δραστηριότητα, Paleochora, Crete, Ελλάδα, Paleochora Chania

Πώληση - Cod. 41276

  • Τύπος: Εμπορική δραστηριότητα
  • Περιοχή: 75 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: ground floor

Βρίσκεται σε μια από τις πιο δημοφιλείς και καταπληκτικές τοποθεσίες στα Χανιά, πάνω σε μια πλαγιά με εκπληκτική θέα στα μαγευτικά κρυστάλλινα νερά και το ηλιοβασίλεμα, αυτό το καφέ μπαρ / εστιατόριο συνολικής επιφάνειας 75μ², και χωρητικότητας άνω των 200 ατόμων συνολικά, σε καλόγουστη διακόσμηση. Γεμάτο με τη ρομαντική ατμόσφαιρα της περιοχής, αλλά και με την αίσθηση της κατάστασης και της πολυτέλειας. Η τέλεια ευκαιρία να αγοράσετε μια ήδη επιτυχημένη επιχείρηση!

Αυτή η επιτυχημένη επιχείρηση είναι ένα καθιερωμένο στέκι για όλες τις διαφορετικές ηλικίες και εκτείνεται σε δύο επίπεδα: το εστιατόριο στο ισόγειο και το καφέ-μπαρ στο ανώτερο επίπεδο.

Ο χώρος του εστιατορίου περιλαμβάνει μια εσωτερική κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη και πλήρως εξοπλισμένη με επαγγελματικές συσκευές.

Ο εξωτερικός χώρος του εστιατορίου διαθέτει 30 τραπέζια με 4 καρέκλες, προσφέροντας εκπληκτική θέα στην πόλη της Παλαιόχωρας και τη θάλασσα.

Αυτή η περιοχή καλύπτεται με πέργκολα.

Στο ανώτερο επίπεδο, υπάρχει το καφέ-μπαρ, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ένα μεγάλο μπαρ με ψηλές καρέκλες στον εσωτερικό χώρο και πολλαπλό και άνετο σαλόνι στον εξωτερικό χώρο.

Ο εσωτερικός χώρος έχει χωρητικότητα 20 ψηλών καρεκλών και αποτελείται επίσης από το χώρο πλυντηρίου. Στον εξωτερικό χώρο, υπάρχουν ψηλές καρέκλες, τραπέζια και καναπέδες σαλονιού, που παρέχουν συνολικά 60 άτομα.

Είναι ένα από τα μπαρ που παραμένουν ανοιχτά, κυριολεκτικά όλη την ημέρα, και πιο συγκεκριμένα από τις 8πμ έως τις 4πμ.

Εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στις επιχειρήσεις, το οποίο της επιτρέπει να δημιουργήσει πελατεία, καθώς και την καλύτερη φήμη ανάμεσα στα μπαρ και τα εστιατόρια της Παλαιόχωρας.

Το Cafe bar-εστιατόριο προς πώληση στην Παλαιόχωρα είναι εξοπλισμένο με 2 τουαλέτες.

Το απαιτούμενο προσωπικό είναι περίπου 9 άτομα: τέσσερα άτομα στο εστιατόριο, ένας μπάρμαν και 4 σερβιτόροι.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB