Πώληση Κτήριο , Argostoli, Ionian Islands, Ελλάδα, Kompothekrata, Argostoli

Πώληση - Cod. 34536

  • Τύπος: Κτήριο
  • Περιοχή: 2882 m²
  • Αριθμός δωματίων: 11
  • Όροφος: 4

Αυτό το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική θέση στο χωριό Κομμοθηκράτα. Η εκπληκτική θέα στο Αργοστόλι και τη λιμνοθάλασσα (Κούταβος), το βουνό Ένω και το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου μπορείτε να απολαύσετε από τις μεγάλες βεράντες και τα μπαλκόνια.
Το οικόπεδο 2.820m2 περιβάλλεται από μεγάλους πέτρινους τοίχους και χωρίζεται σε 3 επίπεδα δίνοντας ένα πολυτελές χαρακτήρα στο ακίνητο. Από την πισίνα μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα ή να απολαύσετε τη θέα στο μπαρ της πισίνας.
Το κτίριο έχει χαρακτήρα πολλαπλών χρήσεων, καθώς μπορεί εύκολα να αλλάξει σε ένα αρχοντικό ή σε τρία διαμερίσματα (1 κάθε επίπεδο) ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως σε μικρά διαμερίσματα, για ενοικιάσεις όλο το χρόνο ή για καλοκαιρινές διακοπές.
Το χαμηλότερο επίπεδο 195m2 περιλαμβάνει 3 διαμερίσματα: 65m2 (με δύο υπνοδωμάτια, καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο), 55m2 (με ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο) 50m2 (με ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο). Τέλος, υπάρχει μια αποθήκη 25μ2 με την κεντρική αυτόνομη θέρμανση και τους λέβητες. Εξαιρετική είναι η κατασκευή δεξαμενής σκυροδέματος, η οποία μπορεί να γεμίσει με 70 m3 βρόχινου νερού.
Το πάνω επίπεδο 120μ2 περιλαμβάνει 3 διαμερίσματα, 40μ2 το καθένα με σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο.
Το ανώτερο επίπεδο με τη σοφίτα περιλαμβάνει δύο διαμερίσματα: 163τ.μ. με εστία τζάκι στο σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, 2 1/2 μπάνια, 3 υπνοδωμάτια, αποθήκη, δωμάτιο πλυντηρίου και ένα μικρό στούντιο 35μ2.
Από το 2003 έχει γίνει ανακαίνιση το 2015 και η επιχείρηση λειτουργεί ως ένα επιτυχημένο ξενοδοχείο διαμερισμάτων.
Αν και τόσο κοντά στο Αργοστόλι (μόνο 5 λεπτά με το αυτοκίνητο) μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία και την απομόνωση σας για να απολαύσετε τη σιωπή όποτε θέλετε.
Συνολικό τετραγωνικό μέτρο: 503m3
Τιμή: 1.980.000 €

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB