Πώληση Μονοκατοικία, Ialysos, Rhodes, Ελλάδα, Ialyssos Rhodes

Πώληση - Cod. 36258

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 103 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1.5 bedroom, 2 bathr
  • Όροφος: two floors

Πωλείται ήσυχη μονοκατοικία 103 τ.μ. στην οροσειρά (Ισόγειο 55 τ.μ. και 1ος όροφος 48 τ.μ.) με 1,5 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια, κήπο με αυτόματο άρδευση και εγκατάσταση για επαναχρησιμοποίηση νερό για άρδευση, νερό πηγάδι, μεγάλες καλυμμένες βεράντες και στους δύο ορόφους, ηλεκτρικό τέντες ισόγειο, γκαράζ για ένα αυτοκίνητο. Μέσα στο οικόπεδο υπάρχει επίσης μια ξεχωριστή πέτρα από το 1940 ανακαινισμένο σπίτι 1 δωμάτιο με τζάκι.
 Αυτό το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 800 τ.μ. σε ήσυχη τοποθεσία στην Ιαλυσό, 800μ. Από την παραλία. Το Open Plan, πλήρως επιπλωμένο, περιλαμβάνει οικιακά προϊόντα και βιβλία, τηλεοράσεις, βίντεο, εξοπλισμό κήπου, στερεοφωνικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, κλιματισμό και θέρμανση σε όλα τα δωμάτια, ηλιακό για ζεστό νερό, ξύλινη σκάλα και άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Μπροστινό κήπο με γρασίδι, πίσω κήπο με χορτάρι, ελιές, πορτοκάλι, μανταρίνι και λεμονιές.
7,6 χλμ. (3,9 μίλια) - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη της Ρόδου, 6,4 χλμ (4 μίλια) - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο της Ρόδου

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB