Πώληση Οικόπεδο, Paleochora, Crete, Ελλάδα, 73001 Chania

Πώληση - Cod. 31096

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 400 m²
  • Αριθμός δωματίων: au choix
  • Όροφος: 200 m2

Συνολική έκταση διαθέσιμα προς πώληση: 18936 m2, διαιρούμενο σε οικόπεδα και γη. ελάχιστη έκταση ανά πεδίο: 400 Συντελεστής m2, κατασκευή: 0.8 (ως εκ τούτου μια δυνατότητα οικοδόμησης 320 μ2 σε παρτίδα 400 m2). Η περιοχή πάνω από το δάπεδο κτίριο πρέπει να είναι τουλάχιστον 50 m2 και τις πλευρές του τουλάχιστον 5 m, ενώ το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος είναι 10 μ.
Βρίσκεται βουνοπλαγιά, μεταξύ 40 και 100 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, τα μαθήματα αυτά έχουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα και την μικρή πόλη της Παλαιόχωρας. Στα σύνορα με East γη δεν είναι μια ζώνη κτιρίου (ζώνη NATURA, μη εμπορεύσιμα) περίπου 14000 m2 συνολικά, η οποία περιλαμβάνει μια σπηλιά και μια μικρή χαράδρα. Η Παλαιόχωρα είναι ένα οικογενειακό θέρετρο, αλλά και το διοικητικό κέντρο της περιοχής. Υπάρχουν όλα τα καταστήματα, τις διοικητικές υπηρεσίες, σχολεία και υπηρεσίες υγείας. Αυτή είναι μια μικρή πόλη αναπτύσσεται, προς τα εμπρός ατομική του τουρισμού, όχι τα μεγάλα ξενοδοχεία «all inclusive». Εκτός από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, προσφέρει ηρεμία, ένα περιβάλλον στο οποίο να ζήσει, ένα ευχάριστο κλίμα το καλοκαίρι και το χειμώνα, και η φύση παντού: πολλές παραλίες που υποστηρίζεται από βουνά, προσβάσιμη οδικώς, μονοπάτια ή δια θαλάσσης.
Τιμή για να συζητήσουν.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB