Πώληση Τριάρι, Πάρος, Paros, Ελλάδα, kastro parikia

Πώληση - Cod. 33648

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 50 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Σε αυτό το γοητευτικό παλιό σπίτι του 18ου αιώνα εξ ολοκλήρου από πέτρα με ένα από τα καλύτερα τοποθεσία του νησιού, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στο ενετικό κάστρο και τη θάλασσα, πουλάμε ένα όμορφο 46 μ2 διαμέρισμα με θέα στη θάλασσα.

Η τοποθεσία του σπιτιού και το κύρος του έχουν κάνει ότι έχουν επιλεγεί ως τοποθεσία για τα γυρίσματα κάποιες σκηνές της ταινίας Paolo Genovese «ανώριμα-Το Ταξίδι» .Οι εσωτερικές τοιχογραφίες, αναστηλώθηκε από τους ιδιοκτήτες, το μάρμαρο που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των αρχαίων ερειπίων τοίχους, η εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα κάνουν αυτό κατοικία ένα πραγματικό στολίδι και να το καταστήσει επίσης ένα αντικείμενο αδύνατο να επιτευχθεί? Επίσης, έχει χαρακτηριστεί από τις τοπικές αρχές «πρόστιμο κτιρίου και ιστορικό ενδιαφέρον» λόγω της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με τις δυνατότητές του διατηρήθηκε μέχρι oggi.Tutta το σπίτι έχει συνολική έκταση 134 m2 διαιρείται ακριβώς σε 3 ενότητες: 2 διαμερίσματα στον πρώτο όροφο και 1 ξενώνας στο ισόγειο και διαθέτει συνολικά 67 m2 υπαίθριων χώρων (βεράντες και μπαλκόνια) με εκπληκτική θέα.

Στον πρώτο όροφο με θέα τη θάλασσα στο αδύνατο να επιτευχθεί πωλούν αυτό το διαμέρισμα με επιφάνεια 46 μ2, συμπεριλαμβανομένων μια υπέροχη σκεπαστή βεράντα με θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα της 18ης m2. Το διαμέρισμα αποτελείται από: 1 ωραίο δωμάτιο με τζάκι, μπάνιο με, όμορφο σαλόνι μπάνιο ανακαινισμένο με μάρμαρο, πέτρα και ξύλο οροφές, παραδοσιακή κουζίνα σε έναν εξωτερικό χώρο ανοιχτό στη μεγάλη βεράντα με θέα στη θάλασσα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα .Τα πατώματα και ταβάνια είναι ξύλινα και έχουν όλα αποκατασταθεί από proprietari.L'appartamento πωλείται πλήρως επιπλωμένη, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Έτοιμο να κατοικηθεί!

Το σπίτι διαθέτει επίσης την άδεια από το Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Διαμέρισμα *** με 3 διαμερίσματα για συνολικά 10 κρεβάτια: δεν υπάρχει τότε η δυνατότητα να επιλέξει αν θα συνεχίσει την επιχειρηματική του ξενοδοχείου, ή απλά να απολαύσετε αυτό το στολίδι των Κυκλάδων αδύνατο να επιτευχθεί.

Υπάρχει η επιλογή να αγοράσει το σύνολο της περιουσίας αρχική σελίδα- το ξενοδοχείο στο ποσό των € 720.000

Παραπομπή: DM_1704a

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB