Πώληση Βίλα, Haniotis, Halkidiki, Ελλάδα, Chanioti, Halkidiki, Greece

Πώληση - Cod. 36365

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 3
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

Εξαιρετικές βίλες προς πώληση στην Ελλάδα, Χαλκιδική, Χανιώτη. Η Χανιώτη είναι ένα από τα πιο ζωντανά χωριά της Χαλκιδικής. Το σπίτι βρίσκεται δίπλα στο δάσος της ελιάς. Η κατασκευή είναι ολοκαίνουργια από το 2017. Υπάρχουν δύο πισίνες υπερχείλισης, οι οποίες διατηρούνται με νέες τεχνολογίες που αποκλείουν το χλωριούχο στο σύστημα της. Υπάρχουν 4 μπάνια, μεγάλο σαλόνι και 6 δωμάτια. Υπάρχει ένας μεγάλος χώρος αποθήκευσης. Υπάρχει χώρος στάθμευσης. Οι βίλες παρέχουν ένα όμορφο πάρκο. Κάθε βίλα έχει δικό της τζάκι. Η τοποθεσία των βιλών προσφέρει πλήρη απομόνωση από τον θόρυβο της πόλης και το χάος, δίνοντας στους κατοίκους της την ευκαιρία να χαλαρώσουν πλήρως και να απολαύσουν την ηρεμία της Μεσογείου Θάλασσας, η οποία βλέπει σε όλη της την ευρύτερη και την ομορφιά της. Από τα σπίτια μπορείτε να δείτε το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής - Σιθωνίας. Κάθε βράδυ μπορείτε να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα, που βγαίνει στους λόφους της Κασσάνδρας.
Η θάλασσα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα 400μ., Όπου βρίσκονται μερικά από τα καλύτερα παραλιακά μπαρ της Χανιώτης. #experiencethebestof Greece

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB