Πώληση Βίλα, Mykonos, Cyclades, Ελλάδα, KANALIA

Πώληση - Cod. 40765

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 265.500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

Αυτή η νεόκτιστη, πολυτελής κατοικία παρέχει 265,50 τ.μ. του χώρου διαβίωσης, σε διάταξη 2 επιπέδων. Αποτελείται από 3 πολύ ευρύχωρα υπνοδωμάτια, 2 ξεχωριστά καθιστικά με 2 WC επισκεπτών και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Βρίσκεται στη Μεσόγειο, ο εξωτερικός χώρος είναι εξίσου εντυπωσιακός με 2 ανεξάρτητες βεράντες. Η βεράντα του ανώτερου επιπέδου αποτελεί προέκταση του κύριου καθιστικού που διαθέτει σαλόνι και τραπεζαρία με κουκούλες με ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις, όπως ένα όμορφο μπαρ και γωνιά μπάρμπεκιου. Ακριβώς μπροστά από τον καλυμμένο χώρο βρίσκεται η ηλιόλουστη πισίνα και το εξωτερικό κατάστρωμα. Η βεράντα του κάτω επιπέδου προσφέρει μια πιο απομονωμένη και χαλαρή εμπειρία με άμεση πρόσβαση στους επιμελημένους κήπους. Σε ένα επικλινές οικόπεδο 1.300 τ.μ., οι εξωτερικοί χώροι επωφελούνται από την υπέροχη θέα στα νερά του Αιγαίου, την πόλη της Μυκόνου και το μικρό νησί του Μπάου με το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου.

Η ποιότητα του κτιρίου είναι από τα υψηλότερα πρότυπα, με έμφαση στην ασφάλεια και την τελευταία τεχνολογία έξυπνων κατοικιών. Τα τηλεχειριζόμενα συστήματα BAS / BMS παρακολουθούν και ελέγχουν οτιδήποτε, από τη θερμοκρασία / την υγρασία του σπιτιού έως τα φώτα και τη μουσική. Για μέγιστο έλεγχο της ιδιοκτησίας σας, κάμερες υψηλής ευκρίνειας έχουν εγκατασταθεί σε διάφορες θέσεις, συμπεριλαμβανομένων των κύριων πυλών. Έχοντας κατά νου την ασφάλεια, στην είσοδο του συγκροτήματος έχει χτιστεί ένα αυτόνομο φρουρά / επιστάτης. Με τη συγκατάθεση των κατόχων, όλες οι κάμερες μπορούν να παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο 24/7 από την αίθουσα ελέγχου. Η εύκολη ζωή και η καθημερινή λειτουργικότητα ενισχύονται περαιτέρω από τον φιλικό προς το περιβάλλον εξοπλισμό προμήθειας νερού και ενέργειας της κατοικίας. Το νερό αποθηκεύεται επί τόπου και το σύστημα έχει προγραμματιστεί να ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη εάν το επίπεδο πέσει κάτω από ένα καθορισμένο σημείο. Τα λύματα φιλτράρονται και επαναχρησιμοποιούνται στους κήπους ελαχιστοποιώντας τη συνολική κατανάλωση. Τέλος, το σπίτι είναι εξοπλισμένο με μια γεννήτρια ντίζελ, η οποία μπορεί να παρέχει ώρες ενέργειας εκτός δικτύου, ξεπερνώντας τα, δυστυχώς συχνά, προβλήματα διακοπής ρεύματος ειδικά κατά τη διάρκεια της υψηλής σεζόν.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


DAMCO ENERGY
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB