Πώληση Βίλα, Paralia Katerini, Katerini, Ελλάδα, 3rd km Katerini-Paralia

Πώληση - Cod. 25577

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 3

το ακίνητο απέχει περίπου 2χλμ. από την παραλία.
Μια βίλα των περίπου 500 τ.μ., χτισμένη το 1993 και πρόσφατα μερικώς ανακαινισμένη. Είναι χτισμένο σε τρία επίπεδα που συνδέονται με μια μαρμάρινη σκάλα. Το ημιυπόγειο διαθέτει κλειστό χώρο στάθμευσης, λεβητοστάσιο, αποθήκη, πλυντήριο - δωμάτιο σιδερώματος με ντουλάπια, playroom-βιβλιοθήκη, ξενώνα, μπάνιο και κουζίνα. Επιτρέπει την πρόσβαση στο πίσω μέρος του ακινήτου, όπου βρίσκονται η πισίνα, τα οπωροφόρα δέντρα, το εξοχικό σπίτι φρουρίου και το θερμοκήπιο. Το ισόγειο αποτελείται από μια ενιαία είσοδο χώρου - αίθουσα-γκαρνταρόμπα, αίθουσα υποδοχής με τζάκι, τραπεζαρία, ανοιχτή κουζίνα / σαλόνι (χωρίζονται με συρόμενη πόρτα, στην κουζίνα υπάρχει 2η πόρτα που οδηγεί στον κήπο), WC με προθάλαμο. Ο 1ος όροφος αποτελείται από αίθουσα παιχνιδιών που επιτρέπει και άλλες χρήσεις (σαλόνι, γυμναστήριο, όπως είναι σήμερα), 2 υπνοδωμάτια με ντουλάπες 6 επιφανειών, μπάνιο και ένα ακόμη υπνοδωμάτιο που αποτελείται από δύο χώρους
ντουλάπα, μπάνιο με τζακούζι και ντουλάπα 6 επιπέδων.

Η γύρω περιοχή είναι αγροτεμάχιο 7.500 τ.μ., με πλακόστρωτα πετρώματα, πισίνα, αίθουσα εγκαταστάσεων, αντλία γεώτρησης νερού, θερμοκήπιο λαχανικών, οπωροφόρα δέντρα, διακοσμητικά ψηλά δέντρα (ερυθρελάτες, μανόλιες, ευκάλυπτος, φοίνικες κλπ. ), θάμνοι (τριαντάφυλλα, κλπ.), βότανα (λεβάντα, δεντρολίβανο κλπ.) και γκαζόν πλήρους κάλυψης. Υπάρχει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα άρδευσης σε όλο το οικόπεδο και εξωτερικός φωτισμός που συνδυάζει ψηλούς πόλους και φώτα κήπου χαμηλού ύψους. Το περίφραξη είναι από ορατό οπλισμένο σκυρόδεμα με σιδερένια κιγκλιδώματα και επιτρέπει μία είσοδο για πεζούς και μία για αυτοκίνητα με αυτόματη συρόμενη πόρτα. Το σύνολο του αγροτεμαχίου καλύπτεται από ένα πρόσφατο σύστημα συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB