Πώληση Βίλα, Syvota Bay, Lefkada, Ελλάδα, Sivota

Πώληση - Cod. 23791

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 95 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Νησί: Η Λευκάδα είναι ένα νησί του Ιονίου με τις πιο εντυπωσιακές και παρθένες παραλίες στον κόσμο. Εγκρεμνοί παραλία ψηφίζεται κάθε χρόνο ως ένα top 5 στην παραλία σε όλο τον κόσμο από τα μέσα ενημέρωσης, όπως το CNN και η Guardian. Syvotas Bay είναι ένα μικρό γραφικό ψαροχώρι με μια από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές για βίλες στη Λευκάδα χτισμένη γύρω από αυτό. Το εκπληκτικό φυσικό λιμάνι είναι γεμάτη με ιστιοφόρα σχεδόν όλο το χρόνο και οι ψαράδες φέρνουν τα φρέσκα ψάρια καθημερινά για τις ταβέρνες και να πωληθούν από τις ψαρόβαρκες.

Υπόθεση: Σε μια μαγευτική οικόπεδο 4.000 τετραγωνικών μέτρων, με θέα τόσο Syvotas κόλπο και το Ιόνιο πέλαγος περιλαμβάνει τα νησιά της Ιθάκης, Αρκούδι, Άτοκος. Λιγότερο από 100 μέτρα από την θάλασσα με θέα την είσοδο και τα ιστιοπλοϊκά σκάφη που εισέρχονται και εξέρχονται Syvotas Bay.

Αυτό είναι το μικρότερο και πιο διαχειρίσιμο βίλα με δύο πολύ μεγάλα υπνοδωμάτια στο ισόγειο με ντουλάπες και το φως που εισέρχεται δύο δωμάτια. Υπάρχει ένα τζακούζι, ντους και πλυντήριο ρούχων σε αυτόν τον όροφο.

Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει κουζίνα με και ένα δεύτερο μπάνιο που εξυπηρετεί τους επισκέπτες. Το σαλόνι διαθέτει εκπληκτική θέα από το εσωτερικό της Ιθάκης και της Κεφαλονιάς στα νοτιοανατολικά και το λιμάνι για τη Δύση. Ο καναπές είναι σε ιδανική τοποθεσία για να πιάσει την πανοραμική θέα από τα μεγάλα παράθυρα. Μια ξύλινη βεράντα deck οδηγεί σε ένα μεγάλο 6X9 πισίνα υπερχείλισης. Το γκαζόν γύρω από την πισίνα είναι το ιδανικό σκηνικό για χαλάρωση, παιχνίδι και να πιάσει κάποια ήλιο.

Extras: Ιδιωτική πισίνα, ξύλινα πατώματα, τζάκι, δικτυωμένο σπίτι, κεντρικό κλιματισμό και ξύλινο κατάστρωμα της πισίνας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB