Πώληση Μονοκατοικία, Marathokampos, Samos, Ελλάδα, Marathokampos

Πώληση - Cod. 43407

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2 bedrooms 1 living
  • Όροφος: 2

Πωλείται υπέροχο σπίτι στη Σάμο, ιδανικό για εξοχική ή μόνιμη κατοικία. Το ακίνητο βρίσκεται σε μια ήσυχη και καταπράσινη περιοχή του Μαραθόκαμπου, προσβάσιμη με αυτοκίνητο εντός του οικισμού. Διαθέτει εσωτερικό χώρο 99τμ, διαμορφωμένο σε δύο επίπεδα με εσωτερική σκάλα. Στο ισόγειο υπάρχει μια μοντέρνα και λειτουργική κουζίνα με υποδοχές για εντοιχισμένες συσκευές, φωτεινό σαλόνι και ανάλογος χώρος τραπεζαρίας καθώς και μπάνιο με μπανιέρα. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ντουλάπες, κλιματισμό και μια υπέροχη βεράντα με απεριόριστη θέα στη φύση και τη γύρω περιοχή. Το ακίνητο διαθέτει επίσης αποθήκη, πόρτα ασφαλείας και αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Το ισόγειο είναι πετρόκτιστο και ο όροφος είναι κτισμένος σαν πατάρι. Είναι ανακαινισμένο με υψηλής ποιότητας υλικά και γούστο. Η τιμή είναι ----ευρώ και είναι συζητήσιμη και χωρίς αμοιβή μεσίτη.

Αυτό το σπίτι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όποιον αγαπά τη φύση, τη θάλασσα και την ηρεμία. Βρίσκεται σε μια περιζήτητη και ανερχόμενη τουριστική περιοχή της Σάμου με πλούσια ιστορία, πολιτισμό και φυσική ομορφιά.

Στοιχεία επικοινωνίας και εκδήλωση ενδιαφέροντος:

Για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού για να δείτε το ακίνητο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο παρακάτω τηλέφωνο ή να μου στείλετε μήνυμα. Θα χαρώ να σας δω από κοντά και να σας δείξω αυτή τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε τη δική σας γωνιά στη φύση.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB