Πώληση Μονοκατοικία, Nafplio, Argolida, Ελλάδα, kolokotroni

Πώληση - Cod. 36929

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 127 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 0

Πλήρης περιγραφή Βίλα Τολό-Αργολίδα / Πελοπόννησος:

Το σπίτι βρίσκεται σε έναν όμορφο γείτονα στο Τολό-Αργολίδα. Προσφέρει εξαιρετική πανοραμική θέα στη θάλασσα και την ύπαιθρο. Έχει τρεις ορόφους. Το υπόγειο είναι 45,90 τ.μ. Αποτελείται από ένα μεγάλο χώρο που χρησιμοποιείται ως γκαράζ και ένα δωμάτιο που χρησιμοποιείται ως αποθήκη ή υπνοδωμάτιο. Υπάρχει επίσης χώρος για τον λέβητα. Ο ισόγειος όροφος είναι 45,90 τ.μ. Αποτελείται από μεγάλη τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, αποθήκη κάτω από τη ξύλινη σκάλα και δύο μεγάλα μπαλκόνια. Ο πρώτος όροφος είναι 36,88τμ. και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και μεγάλα μπαλκόνια. Υπάρχει ένας κήπος, 150 τ.μ., και ένα μάντρα επενδεδυμένο με πέτρα.
Εμβαδό: 127 τ.μ.
Όροφος: Ισόγειο, όροφος & υπόγειο
Τύπος: ΣΠΙΤΙ
Υπνοδωμάτια: 2
Μπάνια: 2
Έτος κατασκευής: 2016
Μέσα:
• Πόρτες ασφαλείας από αλουμίνιο, μπαλκονόπορτες και παράθυρα αλουμινίου από την εταιρεία ΕΤΕΜ (http://www.etem.gr/en/product/13,

 
ΠΟΡΤΕΣ & ΠΑΡΑΘΥΡΑ / ΑΝΟΙΓΜΑ - Αρχική σελίδα
www.etem.gr
Το Ε45 ανήκει στη νέα γενιά θερμομονωτικών συστημάτων ανοίγματος. Με την πρωταρχική μέριμνα για την εξοικονόμηση ενέργειας στις δομές κατασκευής, το E45 έχει σχεδιαστεί για να ...

http://www.etem.gr/el/product/21)
ΠΟΡΤΕΣ & ΠΑΡΑΘΥΡΑ / ΠΛΑΙΣΙΑ - Αρχική σελίδα
www.etem.gr
Το E52 είναι ένα σύστημα ολίσθησης που ανήκει στη νέα γενιά των συστημάτων θέρμανσης ETEM και προσφέρει εξαιρετική θερμομόνωση και ηχομόνωση ...


• Η κουζίνα είναι κατασκευασμένη από μηχανισμό ιταλικού στυλ, με λαμπερό βακελίτη. Οι ντουλάπες στα δωμάτια είναι κατασκευασμένα από βακελίτη. Ο τοίχος αποτελείται από τσιπς. Το δάπεδο του σπιτιού είναι κατασκευασμένο από γρανίτη.
• Είδη υγιεινής
• Ξύλινες σκάλες με φωτισμό
Εξωτερικός:
• Κήπος 150 τ.μ., Μάντρα από πέτρα και εξωτερικό φωτισμό
• Οικιστική ζώνη
Κατασκευή: Το τσιμέντο που χρησιμοποιείται είναι C25 / 30. Αυτός ο τύπος τσιμέντου προσφέρει καλύτερη σταθερότητα και αντοχή στις καιρικές συνθήκες.
Μόνωση: Ο τύπος μόνωσης που χρησιμοποιείται για το σπίτι είναι το «κέλυφος». Το κέλυφος προσφέρει μόνωση όχι μόνο ανάμεσα στα τούβλα, αλλά και στις κολώνες και τις πλάκες μεταξύ των ορόφων. Σε συνδυασμό με τις πόρτες και παράθυρα αλουμινίου, το «κέλυφος» προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80%.
ΧΩΡΙΣ VIT ........

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB