Πώληση Μονοκατοικία, Prinos, Thassos, Ελλάδα, Prinos Thasos Greece

Πώληση - Cod. 27721

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 110 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Το συγκρότημα αποτελείται από 23 κατοικίες που αναπτύσσονται στο χωριό Πρίνος της Θάσου. Απέχει μόλις 1,5 χλμ από τη Σκάλα του Πρίνου, η οποία παρέχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Καβάλα και 18χλμ από την πρωτεύουσα του νησιού, Λιμένας, όπου βρίσκεται και το κύριο λιμάνι, από όπου εκτελούνται συχνά δρομολόγια από Κεραμωτή.

Στο συγκρότημα, οι κατοικίες χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη αισθητική και λιτό αρχιτεκτονικό ύφος, με ευθείες αναφορές στην οικιστική παράδοση του νησιού και σωστή οργάνωση των χώρων.

Στον οικισμό υπάρχουν πλέον μόνο 4 ανεξάρτητες 2όροφες κατοικίες των 110,45τμ
Το ισόγειο αναπτύσσεται σε έναν ενιαίο χώρο, όπου βρίσκεται το καθιστικό, η κουζίνα, η τραπεζαρία, ένα w.c., αποθήκη με boiler και βεράντα. Ο επάνω όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και δυο μπαλκόνια. Στον εξωτερικό χώρο του ισογείου υπάρχει βεράντα με απ' ευθείας πρόσβαση και από το καθιστικό.

Όλα τα σπίτια κατασκευάζονται με υψηλής ποιότητας υλικά, έχουν πολύ καλό σύστημα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, σύμφωνα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα στέγασης για ολόκληρο το έτος.

Κάθε κατοικία έχει δικό της κήπο 140τμ, αποθήκη, προεγκατάσταση για κλιματισμό και θέρμανση και υπαίθριο χώρο στάθμευσης.

Στην περιοχή υπάρχουν πολλές αμμουδερές, πανέμορφες παραλίες που εκτείνονται σε μήκος χιλιομέτρων και προσελκύουν πολλούς λουόμενους. Κάποιες από αυτές μάλιστα είναι ιδιαίτερα ρηχές, ιδανικές για παιδιά.

Εδώ και δεκαετίες, η περιοχή είναι δημοφιλής προορισμός τουριστών και διαθέτει σημαντική υποδομή, όσον αφορά σε τουριστικά καταλύματα, εστιατόρια, ταβέρνες, σούπερ μάρκετ, δυνατότητες διασκέδασης, πολιτιστικές εκδηλώσεις κ.α. Επίσης, η απόσταση από το νοτιοδυτικό και το βορειοανατολικό τμήμα του νησιού όπου φιλοξενούνται μερικές από τις καλύτερες παραλίες στη Θάσο δεν είναι μεγάλη από τον Πρίνο.

Ο Πρίνος είναι όλο το χρόνο ένα ζωντανό χωριό. Διαθέτει πληθυσμό 1.500 μόνιμων κατοίκων, αγορά, σχολείο, ιατρικό κέντρο, εβδομαδιαία ανοιχτή αγορά, καθιστώντας την περιοχή ένα από τα μεγαλύτερα οικιστικά κέντρα του νησιού και τη διαμονή στο συγκρότημα δυνατή όλο το χρόνο. Το συγκρότημα βρίσκεται στην άκρη του πολεοδομικού ιστού του χωριού, σε ιδιαίτερα ήσυχη περιοχή, με πολύ εύκολη πρόσβαση από τον περιφερειακό δρόμο του νησιού.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB