Πώληση Μονοκατοικία, Pyrgi, Khios, Ελλάδα, ts

Πώληση - Cod. 39932

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 5092 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Ανάπτυξη γης και ιδανική οικογενειακή κατοικία

Η Χίος βρίσκεται στο Βορειοανατολικό Αιγαίο. Είναι γνωστό ως μία από τις πιο πιθανές γενέτειρες του Όμηρου, αλλά και οι αρχαίοι μαθηματικοί Ιπποκράτης και Ενοπίδης.

Το νησί βρίσκεται πολύ κοντά στη Μικρά Ασία, μόλις 3,5 ναυτικά μίλια από το ακρωτήριο Πούντα έως την Ερυθραία στο Τσεσμέ. Είναι το πέμπτο μεγαλύτερο ελληνικό νησί (904 τετραγωνικά χιλιόμετρα) με ακτογραμμή 213 χιλιομέτρων και πληθυσμό 54.000 κατοίκων.

Η Περιφερειακή Μονάδα της Χίου περιλαμβάνει τα νησιά Χίο, Ψαρά, Αντψάρα και Οινούσες.

Η Χίος είναι ένα ορεινό νησί. Λίγα κοιλάδες σχηματίζονται στις νότιες και ανατολικές περιοχές του νησιού. Το βουνό Pelineo έχει θέα στο βόρειο τμήμα του νησιού, με την υψηλότερη κορυφή, τον Προφήτη Ηλία, στα 1.297 μ. Η Χίος είναι γνωστή για το γραφικό της τοπίο, αλλά και για το μεσογειακό κλίμα, με ήπιους χειμώνες και αραιές βροχοπτώσεις το καλοκαίρι. Υπάρχουν συχνά βορειοδυτικοί άνεμοι και η μέση θερμοκρασία το καλοκαίρι κυμαίνεται μεταξύ 24 - 26ο C (75,2 - 78,8 F).

Τα κύρια τοπικά προϊόντα είναι μαστίχα, εσπεριδοειδή, ελαιόλαδο, σύκα και κρασί. Η μαστίχα της Χίου είναι ένα μοναδικό προϊόν.

Σε αυτό το πανέμορφο και υπέροχο νησί, βρίσκεται η ιδανική κατοικία μας.

Η κατοικία μπορεί να ανακατασκευαστεί και να χρησιμοποιηθεί για επαγγελματικούς σκοπούς ακριβώς όπως το ξενοδοχείο ή ακόμα και η αεροπορική κατοικία. Λόγω του οικόπεδο της περιοχής, ο ελληνικός νόμος επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να χτίσει οποιοδήποτε άλλο κτίριο τις επιθυμίες των πωλητών. Επίσης, ο πωλητής μπορεί να κατέχει τη «Χρυσή Βίζα» λόγω της επένδυσης.

Το οικόπεδο έχει συνολική επιφάνεια 5091,58 τετραγωνικών μέτρων και είναι οικοδομήσιμο σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Ο συντελεστής δόμησης είναι 0,2% με δυνατότητα δόμησης σε έκταση 1010 τετραγωνικών μέτρων. Το ακίνητο βρίσκεται στο Πυργί της Χίου, στον Άγιο Ισίδωρο. Στη γη συμπεριλαμβάνεται ένα κτίριο δύο ορόφων με 80,45 τετραγωνικά μέτρα σε κάθε όροφο. Στον πρώτο όροφο η κατοικία περιλαμβάνει καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο, 1 master υπνοδωμάτιο και 1 υπνοδωμάτιο. Ο κατώτερος όροφος μπορεί να ανακατασκευαστεί όπως επιθυμεί ο ιδιοκτήτης.

Η γη είναι γεμάτη δέντρα όπως 107 μαστιχόδεντρα, 1 αμυγδαλιά, 1 δέντρο ρόδι, 2 σύκα, 9 ελιές, 19 ρίζες αμπελώνων.

Η κατοικία βρίσκεται 300 μέτρα από το χωριό και το δημοτικό σχολείο, 150 μέτρα από το κέντρο υγείας, 500 μέτρα από το μουσείο μαστίχας, 25 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Χίου και το αεροδρόμιο και 5 χιλιόμετρα από τις καλύτερες παραλίες του νησιού Κομί και Emporio. Η παραλία Κοί βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού, 6χλμ. Από το παραδοσιακό χωριό Κομί και 30 λεπτά από την πόλη της Χίου. Είναι μια μεγάλη αμμώδης παραλία, με εγκαταστάσεις όπως ομπρέλες και ξαπλώστρες. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ποδήλατα, κανό και άλλα παιχνίδια με νερό.

Κατά τη διάρκεια της υψηλής εποχής δημοφιλή καφέ, μπαρ και ταβέρνες καθιστούν την Komi έναν πολύ δημοφιλή προορισμό.
Ο Εμπορειός είναι ένα γραφικό μικρό λιμάνι, το οποίο έχει γίνει διάσημο λόγω των κοντινών παραλιών της Μαύρας Βολιάς. Σε μικρή απόσταση από το λιμάνι υπάρχουν τρεις διαδοχικοί κόλποι με βαθιά γαλάζια νερά. Ακριβώς πίσω μας υπάρχουν απότομοι ψηλοί λόφοι. Τα μαύρα βότσαλα και το άγριο σκηνικό είναι αποτέλεσμα της ηφαιστειακής δραστηριότητας του μακρινού παρελθόντος στην περιοχή. Το κολύμπι στη Μαύρα Βόλια είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!

Ένας άλλος λόγος για να επισκεφθείτε την περιοχή είναι ο αρχαιολογικός χώρος που άνοιξε πρόσφατα στο κοινό. Η Ακρόπολη και ο Νεολιθικός οικισμός του 6ου και 7ου αιώνα π.Χ. έχει ανοιχτεί στο κοινό μετά την ολοκλήρωση των ανασκαφών και της έρευνας που πραγματοποίησε το Υπουργείο Πολιτισμού. Η αναρρίχηση στην Ακρόπολη αξίζει τον κόπο, καθώς φτάνοντας στην κορυφή ανταμείβεται με μια υπέροχη θέα. Η Ακρόπολη είναι επίσης προσβάσιμη σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Υπάρχουν 2 διαθέσιμα βίντεο που μπορούν να σταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτούς που ενδιαφέρονται.

Η συνολική τιμή είναι 630.000 ευρώ αλλά είναι διαπραγματεύσιμη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB