Πώληση Μονοκατοικία, Xylopoli, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Xylopoli

Πώληση - Cod. 43422

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 320 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

πωλείται στην Ξυλόπολη Θεσσαλονίκης. Έτος κατασκευής 2010. Πρώτος όροφος 150 τμ με μεγάλο σαλόνι και ενεργειακό τζάκι με ξύλα,με αεραγωγούς που διανέμει θερμότητα στους χώρους και καλοριφέρ με σύστημα θέρμανσης λέβητα πέλλετ, ανεξάρτητη κουζίνα με τραπεζαρία, αποθήκη - πλυσταριό, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες σε όλα, τέντες στη βεράντα, ηλιακός θερμοσίφωνας, 2 πόρτες ασφαλείας, ένα μεγάλο μπάνιο με γωνιακή μπανιέρα και με δικό του μπαλκόνι και ένα μικρότερο wc με ντουζιέρα, τρία μεγάλα υπνοδωμάτια, το ένα με μπαλκόνι. Μεγάλα μπαλκόνια με εκπληκτική θέα. Πόρτα ασφαλείας οδηγεί στον κάτω όροφο με εσωτερική σκάλα, αλλά έχει και εξωτερική είσοδο το ισόγειο 170 τμ, με λεβητοστάσιο πέλλετ, γκαράζ με αυτόματη ανοιγόμενη πόρτα, σιδερένια κουφώματα με μπάρες ασφαλείας, τοποθέτηση για καλοριφέρ. Κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο. Ο περιβάλλοντας χώρος του σπιτιού έχει τοίχους με φράχτη, οπωροφόρα δέντρα και καλλωπιστικά φυτά, λαχανόκηπο.
Μπορεί ο αγοραστής να χρησιμοποιήσει το ακίνητο ως δύο ξεχωριστά σπίτια.
Η τοποθεσία του σπιτιού βρίσκεται στο κεντρικό σημείο του χωριού στην πλατεία, απέχει 5 χλμ από τον κόμβο Θεσσαλονίκης - Σερρών, είναι ισομετρικά 45 χλμ από Θεσσαλονίκη και 45 χλμ από Σέρρες, 30 χλμ από Λαγκαδά, και 95 χλμ από τον παραθαλάσσιο Σταυρό Θεσσαλονίκης. Γύρω από το χωριό υπάρχουν πολυχώροι αναψυχής με πισίνες, εστιατόρια, διασκέδαση, παιδικές δραστηριότητες , άλογα για ιππασία. Υγιεινό κλίμα χωρίς υγρασία, το χωριό έχει καθημερινή συγκοινωνία προς Λαγκαδά και Θεσσαλονίκη. Διαθέτει ταβέρνες, σούπερ μάρκετ, εκκλησίες, κρεοπωλεία, καφετέριες, ταχυφαγεία, παιδικές χαρές, Δημοτικό σχολείο, Γυμνάσιο, φαρμακείο, αγροτικό ιατρείο, κλειστό γυμναστήριο, φούρνο, ταχυδρομείο ΕΛΤΑ, Δημαρχείο, Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB