Πώληση Ξενοδοχείο, Paralia Katerini, Katerini, Ελλάδα, Paralia Katerini

Πώληση - Cod. 30181

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 1845 m²
  • Αριθμός δωματίων: 48
  • Όροφος: 2

- Αναψυχή: Ξενοδοχείο, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
- Υγειονομική Περίθαλψη: Νοσηλευτική / γηροκομείο
Συνολική επιφάνεια κτιρίου: 1.845m
Όλα τα 3 ορόφους ακολουθούν την ίδια κάτοψη των 615εκ.
Υπάρχουν 48 πλήρως επιπλωμένα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων μπάνιο.
Το ακίνητο αποτελείται από δύο γειτονικά οικόπεδα. Κάθε οικόπεδο καταλαμβάνει έκταση 6.000m2 - μια συνολική έκταση οικόπεδο 12.000m2. Το κτίριο τριώροφο (ισόγειο και δύο ορόφους), μαζί με τους όμορφους κήπους του βρίσκεται στο εσωτερικό του αναπτυγμένες οικόπεδο. Το άλλο οικόπεδο είναι διαθέσιμα για περαιτέρω ανάπτυξη με δυνατότητες για διάφορες λειτουργίες. Το μεγάλο κεντρικό κήπο, γεμάτο φοίνικες και άλλα είδη της τοπικής πλούσια βλάστηση, βρίσκεται μπροστά από την είσοδο που καλύπτει μια έκταση 200μ. Γύρω από αυτό υπάρχουν αρκετά περίπτερα, σιντριβάνια, παρτέρια και άλλους χώρους πρασίνου που γεμίζουν με ελληνικές φυσικές ομορφιές. Η μονάδα βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο και μόλις 700 μέτρα από την όμορφη παραλία της Παραλίας.
Όντας μόλις λίγο έξω από το κέντρο συνδυάζει το πλεονέκτημα του ενός ειρηνικού, ήρεμο περιβάλλον με τα οφέλη που φέρνει κοντά σε εγκαταστάσεις και υπηρεσίες της πόλης. Η μαγευτική θέα προς το βουνό του Ολύμπου δίνει την προστιθέμενη αξία του ακινήτου. Με διαστάσεις περίπου 37x19m κτιρίου περιλαμβάνει ευρύχωρο είσοδο, επαγγελματική κουζίνα και τραπεζαρία, γραφεία, αποθήκες και ασανσέρ. Η σοφίτα κάτω από τη στέγη δεν έχει χρησιμοποιηθεί, αλλά έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει διάφορες χρήσεις, όπως ένα όμορφο roof garden. Το ξενοδοχείο έχει υπό ενεργό επαγγελματική χρήση συνεχώς μέχρι το 2013. Έχει πλήρως ανακαινισμένο κατά τη διάρκεια της περιόδου 2013-2014 και είναι διατηρούνται σε άριστη κατάσταση από τότε.
https://goo.gl/maps/wr21N

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB