Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, Sivota, Thesprotia, Ελλάδα, Sivota

Πώληση - Cod. 30223

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 92 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Διαθέσιμες προς πώληση 2 πολυτελείς μεζονέτες 92 τ.μ στο κέντρο των Συβότων σε πολυτελές συγκρότημα κατοικιών με κοινόχρηστη πισίνα και απεριόριστη θέα στο λιμάνι των Συβότων. Αποτελούνται από σαλονοτραπεζαρία με κουζίνα, ένα Master Bedroom, ένα άνετο υπνοδωμάτιο, λουτρό και WC. Διαθέτουν μοναδική θέα στο γραφικό λιμάνι των Συβότων
Η κάθε μεζονέτα αποτελείται από 2 ορόφους και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα.
Στο σαλόνι στο ισόγειο υπάρχει καναπές που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ένα άνετο κρεβάτι για τα παιδιά ή ένα δεύτερο ζευγάρι, ένα πέτρινο τζάκι μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με κεραμικές εστίες, ψυγείο, καφετιέρα, βραστήρα, τοστιέρα, όλα τα μαγειρικά σκεύη και μια τουαλέτα με καμπίνα ντους. Υπάρχει επίσης πρόσβαση σε ένα ευρύχωρο μπαλκόνι με εκπληκτική θέα .
Εσωτερική σκάλα οδηγεί στον κάτω όροφο της μεζονέτα, που διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό άνετο κρεβάτι, ένα υπνοδωμάτιο με κουκέτα, ένα μεγάλο μπάνιο και πρόσβαση σε έναν εξωτερικό χώρο.
Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης μικρής κλίμακας, όπου τοποθετήθηκαν έπιπλα λειτουργικά με μοντέρνα αισθητική και εγκαταστάθηκαν όλες οι απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές.

Το συγκρότημα βρίσκεται 5 'απόσταση με τα πόδια από το λιμάνι, την κεντρική πλατεία και την όμορφη παραλία της Μπέλλα Βράκα. Οι περισσότερες παραλίες της περιοχής, όπως Μέγα Άμμος, ΔΕΗ, Αγία Παρασκευή, Γαλλικός Μώλος, Μικρή Άμμος , Ζάβια Ζέρι βρίσκονται σε 5-10 'απόσταση με το αυτοκίνητο ή με ενοικιαζόμενο σκάφος από το λιμάνι των Συβότων.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB