Πώληση Τριάρι, Prinos, Thassos, Ελλάδα, Prinos Thasos Greece

Πώληση - Cod. 27718

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 55 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Διαμερίσματα των 55τμ στο νησί της Θάσου

Τα διαμερίσματα έχουν έκταση 55 στρεμμάτων. Αποτελούνται από έναν ενιαίο χώρο καθιστικού χώρου με κουζίνα και μπορούν να σχεδιαστούν, κατόπιν αιτήματος, με 1 ή 2 υπνοδωμάτια. Διαθέτουν επίσης μπάνιο.

Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται: ντουλάπες σε όλα τα υπνοδωμάτια, αποθήκη, διπλής ενέργειας κλιματισμού, για θέρμανση το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι και ηλιακό θερμοσίφωνα. Τα διαμερίσματα του ορόφου διαθέτουν βεράντα, η οποία σκιάζεται από μια ξύλινη πέργκολα η οποία είναι ιδανική για απρόσεκτη χαλάρωση και επιχορηγήσεις υπέροχη θέα, ενώ αυτά του ισογείου διαθέτουν κήπο 140τμ. Γύρω από το συγκρότημα υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης.

Ο οικισμός αποτελείται από 23 κτίρια που αναπτύσσονται στο χωριό "Πρίνος", στο νησί της Θάσου.
Είναι μόλις 1,5 χλμ από το "Σκάλα Πρίνου", το λιμάνι που συνδέει το νησί με πλοίο με την Καβάλα και περίπου 18 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα και το κεντρικό λιμάνι της Θάσου, Λιμένας, όπου τα πλοία της γραμμής φτάνουν από την Κεραμωτή.
 
Πολλές όμορφες αμμώδεις παραλίες, που είναι χιλιόμετρα μακριά, βρίσκονται στην περιοχή. Η θάλασσα σε κάποια από αυτά είναι πολύ ρηχά, επομένως, ιδανική για μικρά παιδιά.

Η περιοχή γύρω από τον Πρίνο υπήρξε ένας δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες για δεκαετίες. Ξενοδοχεία, διαμερίσματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια, ταβέρνες, σούπερ μάρκετ, τις δυνατότητες ψυχαγωγίας, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου κλπ είναι διαθέσιμα σε αυτό το μέρος του νησιού. Πρίνος βρίσκεται ανάμεσα στο νότιο-δυτικό και βόρειο-ανατολική πλευρά της Θάσου, όπου φιλοξενούνται μερικές από τις καλύτερες παραλίες του νησιού.

Πρίνος είναι ένα ζωντανό χωριό όλο το χρόνο. Ο πληθυσμός του είναι 1.500 μόνιμους κατοίκους. Το χωριό διαθέτει καταστήματα, ιατρικό κέντρο, σχολείο και εβδομαδιαία ανοικτή αγορά, ως εκ τούτου, τη διαμονή στο συγκρότημα είναι δυνατή καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Το συγκρότημα βρίσκεται στην άκρη του χωριού, σε μια ιδιαίτερα ήσυχη περιοχή, με πολύ εύκολη πρόσβαση από τον κεντρικό δρόμο του νησιού.

Όλα τα κτίρια του συγκροτήματος διακρίνεται από την αισθητική τους και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό τους, που ταιριάζουν με το παραδοσιακό ύφος του νησιού, ενώ χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας υλικά μόνο και όλα τα κτίρια εξοπλισμένα με μια εξαιρετική εξωτερική θερμομόνωση, με βάση τα πιο πρόσφατα πρότυπα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB