Ενοικίαση Μονοκατοικία, Chania, Crete, Ελλάδα, Parodos 4i Sarpaki

Ενοικίαση - Cod. 23055

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 90 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 3

ΕΛΛΆΔΑ - ΚΡΗΤΗ - ΜΥΡΩΝ HOUSE παραδοσιακή κατοικία προς ενοικίαση στη Παλιά Πόλη των Χανίων
Χανιά: προς ενοικίαση στην ιστορική συνοικία των καλλιτεχνών παραδοσιακό σπίτι (90 τμ). Σε τρία επίπεδα συν ταράτσα. Το σπίτι έχει ανακαινιστεί με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή στις λεπτομέρειες και αποτελείται από ένα καθιστικό, κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια (4 κρεβάτια) και μπάνιο. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε όλο το σπίτι. B & B υπηρεσία είναι εφικτή. Ελάχιστη διαμονή 3 διανυκτερεύσεων. Λειτουργεί όλο το χρόνο.


Myron House είναι ένα παραδοσιακό σπίτι αποκατασταθεί αγάπη και την παραμικρή λεπτομέρεια, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης, μακριά από τα πλήθη των τουριστών. Αυτό το σπίτι τριών επιπέδων είναι ένα ιδανικό μέρος για να ζει σαν ένα τοπικό, βυθισμένο στην ιστορία και τη γοητεία των Χανίων

Τυπικό σπίτι στην παλιά πόλη των Χανίων, Μύρων House βρίσκεται κοντά στην δημοτική αγορά και μπροστά από τα ιστορικά βυζαντινά τείχη που οδηγούν στο Ενετικό λιμάνι. Το σπίτι βρίσκεται στην ιστορική συνοικία των knifemakers (Maheradika), η οποία από το 1669 έχει φιλοξενήσει τους τεχνίτες που έκαναν τα περίφημα παραδοσιακά κρητικά μαχαίρια. Ένα από αυτά τα εργαστήρια είναι ακόμη ανοικτή και σήμερα, ακριβώς στη γωνία όπου μπορείτε να βρείτε Μύρωνα Βουλή.
Διαγώνια προς Μύρων House είναι η ιστορική ενορία του Αγίου Ελευθερίου, 1636. Πολλοί ζωγράφοι και αγιογράφοι έχουν ζήσει σε αυτό το δρόμο (συμπεριλαμβανομένου του ιδιοκτήτη σπιτιού, ο οποίος είναι ένας καλλιτέχνης), και δύο αγγλικά ζωγράφους κατά τη στιγμή ζουν και εργάζονται στο σπίτι αντίθετο.

Myron House είναι χτισμένο σε παραδοσιακό στυλ Παλιά Πόλη - τρία επίπεδα για περίπου 30 στρεμμάτων. ανά όροφο - και αποτελείται από τρία δωμάτια. Στο ισόγειο θα βρείτε το σαλόνι (συν καναπέ-κρεβάτι) με την κουζίνα και το μπάνιο. Στον επάνω όροφο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, και στον επάνω όροφο το δεύτερο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι. Από εδώ θα φτάσετε στην ταράτσα με έναν όμορφο κήπο με θέα στην Παλιά Πόλη. Το σπίτι έχει ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ, με χειροποίητες κουρτίνες και άλλα είδη της παραδοσιακής ελληνικής λαϊκής τέχνης. Όλα τα υλικά (όπως σεντόνια, κουρτίνες, κ.λπ.) είναι αγνά και υψηλής ποιότητας, με έμφαση στην ποιότητα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη, ο οποίος θα είναι σε θέση να απολαύσετε και να χαλαρώσετε σε ένα αυθεντικό περιβάλλον.
Οι επισκέπτες έχουν όλο το σπίτι 3-όροφο και βεράντα στον τελευταίο όροφο όλα για τον εαυτό τους!

Στην καρδιά της Παλιάς Πόλης της γειτονιάς μας Maheradika έχει μια μαγική αύρα, λόγω των υπεραιωνόβιων ιστορία της που βλέπετε σε κάθε συστροφή και στροφή του τα πλακόστρωτα δρομάκια της.

Ο κεντρικός σταθμός των λεωφορείων είναι πολύ κοντά στο σπίτι, με το οποίο απέχει περίπου 10 λεπτά με τα πόδια.

Κατόπιν αιτήματος που σας φιλοξενεί, που είναι ζωγράφος, μπορεί να οργανώσει γρήγορα μαθήματα κομμάτι στο σχέδιο και τη ζωγραφική.
Πάντα θα είναι διαθέσιμη εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια μου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB