Ενοικίαση Μονοκατοικία, Plaka, Crete, Crete, Ελλάδα, Epana Pines

Ενοικίαση - Cod. 28148

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 150 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Νοικιάστε σπίτι που βρίσκεται στην Κρήτη, στην Ελούντα / Πλάκα, κοντά στην πόλη του Αγίου Νικολάου, αφήνοντας το χωριό Επάνω Pines. Το χωριό βρίσκεται σε υψόμετρο πάνω από 200 μέτρα, και περίπου 60 άνθρωποι ζουν εδώ.

Το σπίτι διαθέτει τα απαραίτητα για άνετες και αξέχαστες διακοπές εγκαταστάσεις. Είναι σε μια απομακρυσμένη περιοχή. Η θέα από το δωμάτιο / βεράντες / αυλή είναι ασύγκριτη, σε μια σαφή ημέρα να είναι σε θέση να δείτε το ανατολικό τμήμα του νησιού, και το νησί Κολοκύθα συνήθεις ημέρες και το κόλπο του Μιραμπέλλου με καΐκια και τουριστικά σκάφη.

Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν πολυτελείς παραλίες, και άγριες παραλίες.

Το σπίτι αποτελείται από δύο διαμερίσματα που μπορούν να ενοικιαστούν μαζί ή χωριστά και έχει μια αυλή γεμάτη εναλλαγές βλάστησης.

Ισόγειο διαμέρισμα - μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και σε 4 άτομα. Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, το καθένα με διπλό κρεβάτι, κουζίνα, σαλόνι, 2 μπάνια, βεράντα.

Διαμέρισμα Όροφος - μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και σε 4 άτομα. Το διαμέρισμα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ενιαίο χώρο κουζίνα, καθιστικό με ένα διπλό κρεβάτι, ένα μπάνιο και μια βεράντα.

Και τα δύο διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με τις συσκευές / διευκολύνσεις που απαιτούνται για την πλήρωση κενής Bureau (φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, καφετιέρα, βραστήρα νερού, τηλεόραση, πρόσβαση στο Internet, πίσω αυτοκίνητο πλυντήριο, κλιματισμό, πάρκινγκ).
Σε αυτά τα διαμερίσματα δεν καπνίζουν.

Για να επισκεφθείτε το εντυπωσιακό νησί και τα περίχωρά της, προτείνουμε ένα αυτοκίνητο. Δεν το λεωφορείο δεν ταξιδεύει στο χωριό. Ελούντα ταξί κοστίζει περίπου € 10. Μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο από τον Άγιο Νικόλαο προς την Ελούντα ή την Πλάκα.

Το σπίτι είναι ιδανικό για να περάσετε τις διακοπές σας με την οικογένεια ή τους φίλους σας και να επισκεφθείτε το νησί της Κρήτης.
Τα διαμερίσματα μπορούν να ενοικιαστούν για τουλάχιστον 3 διανυκτερεύσεις.

τιμές:
Οροφοδιαμέρισμα - € 70 / ανά διανυκτέρευση κατά το μήνα Μάιο έως το Σεπτέμβριο, με εξαίρεση την περίοδο 23 Ιουλ έως 30 Αυγ όταν η τιμή είναι 85 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Ισόγειο διαμέρισμα - € 130 / ανά διανυκτέρευση κατά το μήνα Μάιο έως το Σεπτέμβριο, με εξαίρεση την περίοδο 23 Ιούλιος με 30 Αύγουστος, όταν η τιμή είναι 150 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB