Πώληση Άλλο (Συγκρότημα), ΑΘΗΝΑ, Attica, Ελλάδα, Agious Thedorous, Attica

Πώληση - Cod. 36701

  • Τύπος: Άλλο (Συγκρότημα)
  • Περιοχή: 556 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Σπίτι προς πώληση στην Ελλάδα, που βρίσκεται στο "Agious Theodorous", ένα από τα κύρια τουριστικά αξιοθέατα της χώρας. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στη θάλασσα και βρίσκεται επίσης στην οροσειρά. Ένα υπέροχο μέρος για να ζήσετε και να ξεκουραστείτε, με ένα τέλειο κλίμα και στις τέσσερις εποχές. Ολόκληρη η περιοχή έχει βίλες και πολλά ελληνικά δημόσια πρόσωπα κατοικούν εκεί.
 

Λεπτομέρειες ακινήτου:

Η επιφάνεια του οικοπέδου_680 μ2

Η επιφάνεια της βίλας 110 τ.μ.

Η επιφάνεια της αποθήκης_14 m2

Η επιφάνεια του κήπου 556 μ2

 

Το σπίτι πωλείται πλήρως εξοπλισμένο με έπιπλα, συναρμολογημένο σύστημα συναγερμού, ηχομόνωση, θερμομονωμένα, υδρομονωμένα, παράθυρα αλουμινίου υψηλής ποιότητας με διπλό γυαλί.

Το σπίτι έχει επίσης μέσα σε πολλά πολύτιμα αντικείμενα. Ο αγοραστής, μαζί με τα έπιπλα, θα έχει στην κατοχή του και άλλα αντικείμενα (όπως: ένα σέρφινγκ, 2 ποδήλατα βουνού, ένα μηχανοκίνητο σκάφος, ένα ρυμουλκούμενο 4,5 μέτρων, ένα ιστιοφόρο ολυμπιακού τύπου). Στο σπίτι υπάρχουν δύο αποθέσεις νερού που χρησιμοποιούνται για το πότισμα του κήπου (για να αποφευχθεί η χρήση του πόσιμου νερού), όργανα και εξοπλισμός για κηπουρική, αντλίες για πότισμα, σύστημα για την παρασκευή οινοπνευματωδών ποτών, δύο ξύλινα και μεταλλικά βαρέλια κλπ. Συμπεριλαμβάνεται επίσης στην πώληση ένα μικρό όχημα Fiat 1.1cc Cabriolet, που περιλαμβάνεται στην πώληση, προκειμένου να βοηθήσει την οικογένεια για τις καθημερινές μετακινήσεις και τις υπηρεσίες της).

Το σπίτι έχει δύο ορόφους. Στο ισόγειο βρίσκεται το κυρίως σαλόνι και διαθέτει επίσης τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τουαλέτα και άλλες χρήσιμες παροχές. Εν τω μεταξύ, ο δεύτερος όροφος αυτή τη στιγμή είναι ένα εργαστήριο (λόγω του επαγγέλματος του ιδιοκτήτη που είναι ζωγράφος) και επίσης ένα υπνοδωμάτιο.

Ο κήπος είναι περιτριγυρισμένος από διακοσμητικά δέντρα ύψους άνω των 4 μέτρων (ηλικίας άνω των 20 ετών) και ελαιόδεντρα (άνω των 100 ετών), 3 λεμονιές, 3 πορτοκαλιές και ένα δέντρο μανταρινιών. Η γη του κήπου είναι πλούσια και είναι σε θέση να καλλιεργήσει εκεί οποιοδήποτε είδος δέντρου και λαχανικών, το οποίο θα σας επιτρέψει να φυτέψετε βιολογικά προϊόντα στον δικό σας κήπο.

Το κτήμα βρίσκεται 65 χιλιόμετρα από την Αθήνα, η οποία απέχει μόνο 35 λεπτά από την πόλη. Το κτήμα απέχει 20χλμ. Από την Κόρινθο ή 10 λεπτά μακριά.

Επίσης τα ιαματικά νερά του Λουτρακίου, γνωστά για την θεραπευτική τους δράση, απέχουν μόλις 20χλμ.

Σε όλη την παράκτια περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι υπάρχουν πολλά νησιά που είναι τουριστικοί προορισμοί όπως ο Πόρος, η Αίγινα, το Αγκίστρι κλπ., Που μπορούν εύκολα να επισκεφθούν με βάρκα.

Ο τόπος είναι ένα ιδανικό κτήμα στην παραλία σε μία από τις καλύτερες και πιο τουριστικές παραλίες στην Ευρώπη.

Η τιμή του ακινήτου: 305.000 ευρώ (διαπραγματεύσιμη)

Ο Μεσίτης και ο σημερινός ιδιοκτήτης του ακινήτου θα βρίσκονται στη διάθεση των αγοραστών για ένα ολόκληρο έτος μετά την αγορά, για να διευκολύνουν τη διευθέτηση, την επαφή με τρίτους στην περιοχή και να βοηθήσουν στη διαχείριση του κτήματος με τον πιο λογικό και οικονομικό τρόπο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB