Πώληση Βίλα, Avlonari, Eubea, Ελλάδα, ΘΗΣΕΩΣ 2

Πώληση - Cod. 36542

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 374.850 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Το Αυλωνάρι είναι μια πόλη, χαρακτηρισμένη ως παραδοσιακό οικιστικό συγκρότημα, έδρα της Επαρχίας Κυμη-Αλιβέρι, που βρίσκεται 10 χλμ. Από το Μουρτήρη, η οποία είναι η μεγαλύτερη συνεχής παραλία της Εύβοιας και οι μικροι κόλποι Καλάμος, Κορασίδα, Καλάμι. Είναι χτισμένο σε χαμηλό λόφο, περιτριγυρισμένο από δύο μικρούς ποταμούς πλούσιας βλάστησης, κυρίως από πλατάνια. Ο οικισμός δεν είναι κατάλληλος για τουρισμό, δεν παρέχονται υπηρεσίες τουρισμού, στην πράξη είναι τόπος αποκλειστικής κατοικίας. Σε αντίθεση με τις παραθαλάσσιες εγκαταστάσεις, η ζωή κυλάει αυτόνομα όλο το χρόνο, με τα καταστήματα κοντά, αλλά εκτός κατοικημένων περιοχών.

Η διώροφη οικία που χτίστηκε το 2002, με τοιχοποιία σε σκυρόδεμα και έκταση 232,05 τ.μ. σε οικόπεδο 374,85 τ.μ. Βρίσκεται στην άκρη του οικισμού, με πανοραμική θέα, χωρίς τον κίνδυνο περιβαλλοντικής υποβάθμισης λόγω μελλοντικής οικιστικής παρέμβασης. Το οικόπεδο έχει ύψος 4μ. εξασφαλίζοντας τον μέγιστο βαθμό ιδιωτικότητας.
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται προέρχονται από την περιοχή, σε σχέση με την παράδοσή της και σε ισορροπία με τις σύγχρονες ανάγκες. Τα έπιπλα είναι απλά και προσφέρονται μαζί με το σπίτι. Είσοδος

Δίπλα στο γκαράζ, η σκάλα οδηγεί στον κήπο. Από εκεί, ένας κλάδος οδηγεί στην κύρια είσοδο και ένα άλλο, στα όρια της γης, οδηγεί στον επάνω όροφο, παρέχοντας εναλλακτική εξωτερική πρόσβαση εκτός από την εσωτερική σκάλα.

Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο. Τα δάπεδα μπορούν να είναι πλήρως ανεξάρτητα ή, με τα κατάλληλα έπιπλα, να υποστηρίζουν τις λειτουργικές ανάγκες μιας οικογένειας.
Επί του παρόντος, το ισόγειο χρησιμοποιείται ως χώρος φιλοξενίας και ο επάνω όροφος είναι ο κύριος χώρος λόγω της εξαιρετικής του όψης

Ο επάνω όροφος αποτελείται από καθιστικό / τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο.

Η κουζίνα έχει πρόσβαση στην πίσω βεράντα, όπου και η εξωτερική σκάλα τελειώνει.

Προϊστορικοί οικισμοί έχουν ανακαλυφθεί στην περιοχή και στην αρχαιότητα υπήρξε έντονη δραστηριότητα με οικισμούς στη Σικελία. Τα παλαιότερα ιστορικά μνημεία που διατηρούνται στο Αυλωνάρι είναι ο μεσαιωνικός πύργος στην κορυφή του λόφου και η εκκλησία του Αγ. Ο Δημήτριος, που χρονολογείται από τον 11ο αιώνα, χτίστηκε στα ερείπια αρχαίου ναού της Αρτέμιδος.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB