Πώληση Βίλα, NORTH EVIA ISLAND, Eubea, Ελλάδα, 34200 Pefki

Πώληση - Cod. 37329

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 5200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: One-story house

Γενικές πληροφορίες

Αυτή η βίλλα 190 τ.μ. προς πώληση, βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Εύβοιας, σε ακίνητο 5.200 μ2. Το ακίνητο αποδίδει ακτογραμμή, παραλία σε 1.700μ. , μοναδική γραφική θέα στο δάσος της θάλασσας και του πεύκου, με θέα στο διάσημο νησί της Σκιάθου (30 λεπτά με το μικρό σκάφος). Πισίνα 4,7m x 8,0m, άφθονο πόσιμο νερό.

Το σπίτι πωλείται πλήρως εξοπλισμένο και επιπλωμένο, ποτέ δεν κατοικείται. . Βρίσκεται σε απόσταση 3 χλμ. Από το χωριό Αρτεμίσιο και το μικρό λιμάνι του Πεύκου στη Βόρεια Εύβοια (Εύβοια). Ο χρόνος ταξιδιού από την Αθήνα είναι 3 ώρες (170χλμ.), Είτε με αυτοκίνητο είτε με αυτοκίνητο και πλοίο συνδυασμένα (45 'μέσω της Αρκίτσας και της πόλης της Αιδηψού). Η απόσταση από το διάσημο νησί της Σκιάθου είναι 12 ν.μ. (25 λεπτά με μικρό πλοίο).

Βασικά χαρακτηριστικά:
Μοναδική θέα που κόβει την ανάσα, μεγάλα δωμάτια, πολύ προσεκτικά χτισμένα από τον ιδιοκτήτη - μηχανικό. Βόρεια πλευρά της ιδιοκτησίας αποδίδει τη γραμμή παραλία από 70 m ψηλό σημείο (παραλία δεν είναι προσβάσιμη, η παραλία είναι 1.500 m μακριά με το αυτοκίνητο, μοναδική αμμώδη, σχεδόν ιδιωτική, λίγα άτομα που επισκέπτονται μόνο τον Αύγουστο.) Big pool 4,70 x 8,00 m , που συνδέεται με την κύρια βεράντα, κοντά στην κουζίνα.Πολύ κήπο, 300 φυτά, αυτόματο σύστημα άρδευσης, βαθύ τρυπάνι με άφθονο πόσιμο νερό υψηλής καθαρότητας.Πορτοκαλί, λεμόνι, συκιές, αφιερωμένο κομμάτι γης για να φυτέψετε το δικό σας λαχανόκηπο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB