Πώληση Βίλα, Ialysos, Rhodes, Ελλάδα, Rodos Island

Πώληση - Cod. 31667

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 980 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 2

Το ακίνητο αποτελείται από:

- 5 επίπεδα με εσωτερικό ανελκυστήρα

- 9 Υπνοδωμάτια - 10 Μπάνια -3 Πλήρεις Κουζίνες

-2 Κουζίνες

-3 κύρια σαλόνια

- 5 μικρά σαλόνια - Μαρμάρινη επένδυση σε δάπεδα, σκάλες και κολόνες - Επένδυση από μασίφ ξύλο σε ντουλάπες και κουφώματα - 5 ντουλάπια

- Κεντρική θέρμανση και κλιματισμό σε όλες τις περιοχές - 3 Τζάκια

- Μεγάλα μπαλκόνια με εκπληκτική θέα στη θάλασσα - 2 χώροι διασκέδασης

-2 bars

- Πισίνα

- Μεγάλο γκαράζ και εξωτερικό καλυμμένο χώρο στάθμευσης

- 2 πλυντήρια πιάτων

- Μεγάλο κήπο με συντριβάνι

- Μεγάλο αίθριο

- 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι

Είδος Ακινήτου: Κατοικία

Μέγεθος ακινήτου: 980 m2

Οικόπεδο: 2280 m2

Μονάδες: 1

Έτος κατασκευής: 1995

Τοποθεσία: Ιαλυσός, Ρόδος, Ελλάδα
Περιγραφή ακινήτου

Σε μια από τις πιο γνωστές και κοινωνικές περιοχές, σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα, στο προάστιο της Ιαλυσού μπορείτε να απολαύσετε αυτή την εξαιρετική βίλα. Πίσω από ένα πέτρινο τοίχο βρίσκεται ένας μαγευτικός κήπος που αποτελείται από τροπικά δέντρα και άλλα σπάνια φυτά, μεγάλη πισίνα και άλλες εξωτερικές παροχές, όπως μπάρμπεκιου, pool bar και τεράστιες βεράντες για ευχαρίστηση και διασκέδαση των καλεσμένων σας. Ο κήπος είναι επαγγελματικά διαμορφωμένος και περιλαμβάνει κρυφό φωτισμό για ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το εσωτερικό της βίλας έχει συνολική έκταση 980μ2 και χωρίζεται σε 5 επίπεδα, όπως το υπόγειο, το ισόγειο, τον πρώτο όροφο, τον δεύτερο όροφο και τη σοφίτα.

Τα επίπεδα του υπόγειου και του ισογείου είναι κοινόχρηστοι χώροι και από τον πρώτο όροφο προς τα πάνω η κατοικία χωρίζεται σε δύο ξεχωριστούς χώρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ιδιωτικά από δύο διαφορετικές οικογένειες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα. Το υπόγειο που έχει έκταση 300μ2 αποτελείται από χώρους στάθμευσης, αποθήκες, χώρους πλυντηρίων, μπάνιο, εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης και κλιματισμού και ένα συνολικό αυτόνομο διαμέρισμα με σαλόνι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Το ισόγειο είναι ένας ανοικτός χώρος (Πυλωτής) στον οποίο βρίσκεται η κεντρική είσοδος του κτιρίου με τον ανελκυστήρα και ένα διαμέρισμα φιλοξενίας 60μ2. Από το ισόγειο υπάρχει μια μεγάλη είσοδος με σκάλες και ασανσέρ (με βαμμένη επένδυση από γυαλί) που οδηγεί στα σπίτια όπου βρίσκονται τα πλούσια σαλόνια - τραπεζαρίες - κουζίνες και υπνοδωμάτια. Οι σοφίτες είναι μια μικρή έκπληξη. Είναι ένα πραγματικό καταφύγιο για νέους και μεγάλους για παιχνίδια ή για σπουδές. Πρέπει να αναφερθεί ότι ολόκληρη η κατασκευή έχει κατασκευαστεί από υψηλής ποιότητας κατασκευές με ειδικά υλικά που αγοράστηκαν από όλο τον κόσμο.

Το ακίνητο μπορεί να παραχθεί σε μικρότερα εκτελεστικά διαμερίσματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολυτελείς διακοπές με εγκαταστάσεις σπα, ιδανικές για υψηλού επιπέδου οικονομικά πρόσωπα ή οικογένειες, μέλη εκτελεστικών συλλόγων και επαγγελματίες ταξιδιώτες που εκτιμούν την πολυτέλεια και την άνεση. Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε την ιδιοκτησία και για την κατανομή του χρόνου. Αυτό το υπάρχον περιβάλλον της πολυτελούς πολυτέλειας βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με το αυτοκίνητο

Το διάσημο λιμάνι της Ρόδου έξω από το παλιό κάστρο όπου όλα τα σούπερ σκάφη και οι διασημότητες αγκυροβολούν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί. Το αεροδρόμιο απέχει 10 λεπτά από τη βίλα και έχει διεθνείς πτήσεις καθημερινά. Επιπλέον, όλα τα ξενοδοχεία 5 αστέρων βρίσκονται κοντά στην βίλα.

Τοποθεσία

Η Ιαλυσός βρίσκεται 8χλμ. Από την πόλη της Ρόδου, στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού. Χαρακτηριστικά αυτής της περιοχής είναι οι πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες και τα όμορφα νεοκλασικά σπίτια με φοίνικες στην κεντρική λεωφόρο. Η περιοχή έχει σημαντικό αρχαιολογικό ενδιαφέρον καθώς κατοικείται από τους προϊστορικούς χρόνους. Η αρχαία πόλη της Ιαλυσού, μια από τις τρεις μεγαλύτερες αρχαίες πόλεις του νησιού, εκτείνεται γύρω από το λόφο του Φιλερήμου, όπου βρίσκεται η ακρόπολη με τα αρχαϊκά μνημεία. Η Ρόδος έχει ψηφιστεί ως ένας από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς με ένα από τα περίφημα 7 Θαύματα του Κόσμου να είναι ο Κολοσσός της Ρόδου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB