Πώληση Βίλα, PSICHIKO, Attica, Ελλάδα, 7, STADIOU

Πώληση - Cod. 28308

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 1125 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 230

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα ακίνητο που είναι τώρα διαθέσιμο για πώληση, το οποίο μπορεί να σας ενδιαφέρουν ή οποιαδήποτε από τις επαφές σας.
Το ακίνητο αυτό βρίσκεται στο Παλαιό Ψυχικό (ζώνη Δ ') στην Αθήνα και περιλαμβάνει εκτάσεις των 1125,25 m2 και ένα μονώροφο κτίριο κατοικιών των 234,65 m2. Το κτίριο ολοκληρώθηκε σε δύο φάσεις: η πρώτη φάση το 1960 (174,65 m2) και η δεύτερη το 1990 (60m2), όταν επίσης ολόκληρο το κτίριο ανακαινίστηκε πλήρως. εύλογη αξία της αγοράς της υπολογίζεται σε ~ 3.5M € και έχει μια αναλογία από το δάπεδο περιοχή των 0.6.
Το ξενοδοχείο συνδυάζει το προαστιακό περιβάλλον του Παλαιού Ψυχικού με μοναδική εγγύτητα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και εύκολη πρόσβαση στα μεγάλα αστικά αρτηρίες, οδηγώντας έξω από την πόλη και το αεροδρόμιο. Παλαιό Ψυχικό, με κυρίως καταπράσινο περιβάλλον και την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις βασικές υπηρεσίες και μεταφοράς, είναι μια ιδανική τοποθεσία για high-end κατοικιών. Ταυτόχρονα, λόγω της μοναδικής ασφαλείας που η περιοχή βρίσκεται και η βολική τοποθεσία του, είναι ως επί το πλείστον προτιμάται από πρεσβείες, διπλωμάτες και άλλους συχνά ταξίδια και μετακινήσεις επαγγελματίες και αξιωματούχους.
Η περιοχή του σημερινού κτιρίου είναι 234,65 μ2, αλλά, δεδομένης της έκτασης του ακινήτου, μαζί με αναλογία δάπεδο περιοχή, επιτρέπει μέχρι και 675m2 χτισμένη, προσφέροντας έτσι σημαντικά τις επιλογές για τη μελλοντική χρήση του. Συνημμένα θα βρείτε ένα χάρτη με την τοποθεσία του ακινήτου, καθώς και φωτογραφίες για την ενημέρωσή σας.
Ελπίζουμε ότι αυτή η επικοινωνία θα είναι χρήσιμο σε εσάς ή οποιοδήποτε άλλο οργανισμό ή άτομο της χώρας σας. Αν μια δυνητικά ενδιαφερόμενος έρχεται στην αντίληψή σας, θα ήταν ευγνώμων Εμείς αν μπορούσατε να διαβιβάσει τις πληροφορίες ή αν θα μπορούσε να τους παραπέμψει σε εμάς έτσι ώστε να παρέχουν διευκρινίσεις ή λεπτομέρειες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB