Πώληση Οικόπεδο, Agios Nikolaos, Crete, Ελλάδα, Ammoudara

Πώληση - Cod. 40614

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 2964 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Πωλείται οικόπεδο 2964 τ.μ., που βρίσκεται στο νησί της Κρήτης στην περιοχή Αμμουδάρα νότια της πρωτεύουσας της επαρχίας Λασιθίου, του Αγίου Νικολάου.
Η γη βρίσκεται σε μια στρατηγική και προνομιακή θέση με θέα στη θάλασσα και τα βουνά και βρίσκεται ανάμεσα στις δύο κύριες αμμώδεις παραλίες: την παραλία Αλμυρού και την Αμμουδάρα. Η απόσταση από τη θάλασσα είναι 190mt.
Το οικόπεδο διαθέτει άδεια οικοδομής για ένα ή περισσότερα σπίτια έως και συνολικά 800 τ.μ. (συν υπόγειο, συν σοφίτα).
Το οικόπεδο μπορεί επίσης να χωριστεί σε δύο παρτίδες των 1482 m2 με δυνατότητα κατασκευής ενός ή περισσότερων σπιτιών έως και 400 m22.
Η γη είναι προσβάσιμη από έναν δευτερεύοντα ασφαλτοστρωμένο δρόμο που εισέρχεται στον επαρχιακό δρόμο και υπάρχει ηλεκτρικό, νερό και τηλεφωνικές γραμμές με ευρυζωνικό internet.
Οι αποστάσεις από τα σημεία ενδιαφέροντος έχουν ως εξής:
- Απόσταση από την παραλία του Αλμυρού: 400μ
- Απόσταση από την παραλία της Αμμουδάρας 800μ
- Απόσταση από την πόλη του Αγίου Νικολάου 2,5 χλμ
- Απόσταση από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου 64χλμ

Ο Άγιος Νικόλαος είναι επικεφαλής της επαρχίας Λασιθίου και απέχει μόλις 50 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Ο πληθυσμός φτάνει τους 20.000 κατοίκους και η πόλη διαθέτει πολλές τράπεζες, σούπερ μάρκετ, καταστήματα όλων των ειδών, γιατρούς κάθε είδους, φαρμακεία, ένα σύγχρονο νοσοκομείο, δημόσια πισίνα, γήπεδα τένις, μαρίνα, γήπεδο μίνι γκολφ, παιδικά κέντρα, δημοτικά, μεσαία και γυμνάσια, μια σχολή πανεπιστημίου και πολλές άλλες υπηρεσίες.
Το κλίμα θεωρείται από τα καλύτερα με μέτριες θερμοκρασίες που σπάνια ξεπερνούν τους 35 ° C το καλοκαίρι και δεν πέφτει κάτω από τους 10 ° C το χειμώνα. Το ξηρό κλίμα, σε συνδυασμό με τη φυσική ομορφιά του τόπου και την έλλειψη εγκληματικότητας, προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών που επέλεξαν να εγκατασταθούν μόνιμα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB