Πώληση Βίλα, Agios Nikolaos, Crete, Ελλάδα, Ammoudara, Aghios Nikolaos, Crete

Πώληση - Cod. 27960

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 538 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

Villa Pelagos είναι ένα επιβλητικό σπίτι βρίσκεται σε μια φυσική έκταση άνω των 5700 τμ. Βρίσκεται περίπου 3 χιλιόμετρα από τον Άγιο Νικόλαο κοντά στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Αμμουδάρας. Έχει επιβλητική θέα στον κόλπο του Μιραμπέλου με το πλεονέκτημα να είναι σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία. Το σπίτι αποτελείται από δύο ορόφους χώρο διαμονής, με ένα μεγάλο και ευέλικτο χώρο υπόγειο. Ο επάνω όροφος 85 τμ διαθέτει ένα master υπνοδωμάτιο με en suite
διπλή τουαλέτα / ντους / μπανιέρα του δωματίου. Δύο άλλοι υπνοδωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό τουαλέτα / ντους / μπάνιο. Το ισόγειο 121 τ.μ. έχει ένα μεγάλο καλά εξοπλισμένη κουζίνα / τραπεζαρία, ένα άνετο σαλόνι με τζάκι και ένα ξεχωριστό χώρο μελέτης. Επιπλέον υπάρχει ένα κλειστό χειμερινό κήπο των 52 στρεμμάτων. Το υπόγειο ανέρχεται σε 280 τμ και περιλαμβάνει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, τουαλέτα / ντους, σάουνα και ένα μεγάλο ενιαίο χώρο που προσφέρει πολλές ευκαιρίες για επιπλέον χώρο διαμονής. Το σπίτι ολοκληρώθηκε το 1999 σε απαιτητικές προδιαγραφές του ιδιοκτήτη και έχει κατασκευαστεί, τελικά και να διατηρηθούν τα υψηλότερα πρότυπα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB