Πώληση Μονοκατοικία, Edipsos, Eubea, Ελλάδα, EDIPSOS

Πώληση - Cod. 30441

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 70 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2,5
  • Όροφος: 1

ΕΛΛΆΔΑ! -Αγροτεμάχιο Και ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 1 χλμ από την παραλία στο νησί της Εύβοιας.
Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση 30μ. από την κεντρική πλατεία του χωριού της Αιδηψού, 1χλμ από την παραλία του Αγίου Νικολάου Αιδηψού. Το κυρίως σπίτι είναι 70 μ2, ισόγειο, γωνιακό, με 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο, παραδοσιακή, 224 τμ σε οικόπεδο, διαθέτει κεντρική θέρμανση, ηλιακό, αποθήκη 30 τ.μ., κήπος, 124 m2, και είναι σε καλή κατάσταση, στο εσωτερικό στον κήπο υπάρχουν τα ακόλουθα δέντρα: 1 kitria, 1 νεράντζι, 1 πορτοκάλι, 2 λεμόνι, 1 Γενικές και τριαντάφυλλα, καλοριφέρ, boiler και ηλιακό είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το ακίνητο βρίσκεται εντός σχεδίου της πόλης και ο ρυθμός του κτιρίου της περιοχής είναι πολύ καλή. Το κτίριο χρειάζεται ανακαίνιση στο μπάνιο και την κουζίνα. Μια μέτρια ανακαίνισης θα κυμανθεί στα 20.000-25.000 ευρώ. Η τιμή είναι 34.500 €.
Το χωριό της Αιδηψού στην Εύβοια είναι ένα παραδοσιακό ειρηνική, οικισμός με 1000 κατοίκους στην απόσταση 1 χλμ από τη θάλασσα και 2χλμ από το λιμάνι των Λουτρών Αιδηψού, από όπου μπορεί κανείς να φτάσει σε 2 ώρες η πόλη της Αθήνας, την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα.
Το πλεονέκτημα αυτού του σπιτιού είναι ότι βρίσκεται σε πολύ όμορφο φυσικό περιβάλλον και αν αποκατασταθεί, θα μπορούσε να είναι ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB